Azad41 Tatliş hamileler nasıl gidiyor hamilelik Kac haftalık oldunuz? Bebeğin kilosu ne durum da? alışveriş yapıldı mi🤗
Minigim20 Azad41 bizde 25 haftalık olduk alışveriş henüz bitmedi kendim 6 kilo aldım ama bebişim biraz zayıf sanki 660 gram
Ezgicann Hersey tamam sukur ıkı yasında kızım var bır oğlum olacak inşallah adı atlas ozgur düşünüyoruz 670 gram olduk 23 haftalıgız 6 kılo aldık 💖😘
OMAYBABY Minigim20 bende şuan 25+2 haftalığım 24 haftalıkken gittim kontrole 625 gr kilosu doktor haftasına göre normal dedi sizinki de bence normal 😊
Minigim20 OMAYBABY sağlıklı olsunlar da canım benim doktorum da normal diyo ama burda okudukça benim ki az gibi geliyo bazen 🙂
imerveg Biz de 27+1 iz boyu 1 hafta onden gidiyor ama kilosu 1 hafta geriden geliyomuş bebise en cok kilo aldiran yiyecek nedir ben pek et tüketmiyorum sevmedigim icin sebze kilo yapar mi bebise 🥺
imerveg Gizemylmz1 bebe biskuvisi cok severim ama o bana kilo yapmis bebise degil🤭 doktor diyoki kendine kilo almissin🤦🏻♀️
OMAYBABY Minigim20 Aynı bende öyle düşünüyordum ama her doktora sormam da gayet normal kilosu bi sıkıntı olsa söylerim diyor 😊
Vuslat23 24+1 im en son detay ultrasonda 22 hafta iken gittim 540 yaziyo tahmini kg diye carsamba da kendi doktoruma gitcem bkalim artik. Kendimde 6 kg aldim:)))
Azad41 26 haftalık gittim ultrason da 27 gözüküyor dedi 1 kilo 113 gr dedi boyu da kilosu da iyi dedi şükür.