Akgl06 S-erap bende 29 haftalığım doğum yapacağım akşama kadar kullanacağım günde 1 kere fitil olarak 200mg kullanıyorum
Cemrece ilknr_ylmz94 Merhaba ben de 5.haftadan beri kullaniyorum siz birakmissiniz ne guzel darisi bana ins. peki dogumunuz normal mi gozukuyor su an icin
aras22-07 S-erap progestan bende kullandım. Ağızdan içiyordum. Düşük tehlikem vardı. Günde bir taneydi. İğne de yapmışlardı. Sonra düşük tehlikem geçmişti. Kanamam olduğu zaman doktor yazmıştı bana.
Busragrbzz aras22-07 5+5 günlük bebek gebelik kesem böyle diye bana fitilini verdi düşğk riskim var mı acaba https://hizliresim.com/13fy6Q
aras22-07 Busragrbzz kuzum ben ultrasondan anlayamam ki. Hatta burda kimse anlayamaz ne dersek yanlış olur.🙏Benimde kesemde leke görünmüştü ilk zamanlar. Geçen ay bebeğimin kesesinin arkasinda leke olduğu soylendimesela. Bir başka doktora daha gozukmende fayda var 🙏
Busragrbzz aras22-07 bende kanam lekenleme hiç bi şey yok sadece ultrason görüntüsünden dolayı vermesi garip geldi ilk gebeligim bi de acemiyim bende anlamadım setık haftaya kontrole gittigimde kesem düzelmiş olur inş 🙏🏻
Sehermeva Bende gebeliğimi ogrendigimden beri kullanıyorum rahimin seklinden dolayi 20. haftaya kadar sabah aksam 200mg hap olarak kullandim 20.haftadan beri sadece yatarken alıyorum yine 200mg ..sanirim 36.haftaya kadar da kullanacam
S-erap Benim kontrolümde her şey normal dedi ama elinde olsun agrı kesıcı gıbı düşün agrın olduğunda üç dedi . Ya ılac ıcme taraftarı degılım ıcmedım 1 haftadır ne yapacağımı da bilemiyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
kadriye25 Bende günde 3 kez alıyorum hap şeklinde. Kahverengi lekelenme olmuştu ve daha önce erken doğum yaptığım için verdi.bence çok iyi bir ilaç. Verildiyse icilmeli
Bebek-geliyor Busragrbzz 4+4 de yerleşme kanaması olduğu için kullanmaya başladım. 13+5 de plasenta önde olduğu için kanama oldu ve rahim ağzında kısalık olduğu için kullanmaya devam ediyorum. 33+1 deyim.
Cemrece ilknr_ylmz94 Saglikla al insallah kucagina ❤ Rahim duvarini kalinlastiriyo normal dogumu zorlastiriyo falan yazmislardi burda o yuzden merak ettim bana da nasip olur insallah normal dogum hayirlisiyla.