Busragrbzz korkma canım benim bende kullandım o ilaci. Çok iyi gelmişti banada. Tabi her zaman ilaca bel bağlanmaz sonuçta RABBİM nasip ederse olur. Sen kendine dikkat et sadece ilaç içiyorum bişey olmaz deyip de kendini çok yorma. Benimde olmuştu dikkat etmeyecalistim çok kez kanamam oldu benim çocuğumu kaybediyor olduğumu söylediler kaç kez. Kalbi durabilir her an hazırlıkli ol dediler. Yapacak birşeyim yoktu duadan ve dikkat etmekten başka. Çünkü nasip edende ALLAH, geri alacak olanda. Nasibimizden ötesi de yok. Sadece dua et. RABBim hayırlısıysa zaten nasip edecek. Korkma♥️Bol bol dua et. Benim daha yeni yeni geçiyor bak dogumuma az kaldığı halde hala tamamen riskim geçmiş değil ama eşimin bir sözü var benim. Hep beni kendime getirir. Allah sen ne yaparsan yap nasibimizse onu bize verir. Ama yine sen ne yaparsan yap o bizim nasibimiz değilse, Rabb’im hakkımızda hayırlısı olarak görmüyorsa zaten ne yapsakta onu bizden alır. Doğunca da alabilir, dogarkende, şimdide. O yüzden bende güçlü oluyorum.♥️ Dua ediyorum Allah’ım hakkimda çocuğum hayırlısıysa onu bana nasip et diyorum hergun. Sende böyle dua et. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırız. Çok şey yaşadım bende. Morel çok önemli. Kendini ne kadar üzersen o kadar zorlaşıyor herşey. Üzulme ve güçlü ol. Çocuğunun sana ihtiyacı var ANNESİ♥️ Üzülürsen o da üzülür♥️dua et bol bol benimde duam seninle. ♥️O sana tutunabilmesi için senin güçlü olman gerek♥️