Deletedmom83 Uçuk çıkaran oldu mu olduysa naptınız doktora sormadan vectair diye krem vardı sürdüm ama .kafam rahat değil
Sumuss Deletedmom83 bendede var ucuk ama herhangi bisey surmeden kendiliginden geciyo. Kreminde zarari olcagini dusunmuyorum.
Mami Deletedmom83 ben hemen sarımsak bastırdım burnum da çıkmıştı çok yandi ama büyütmeden mikrobu kırdı ve ilerleyen günlerde oje cikarici aseton surdum ve üç günde çok şükür geçti yoksa 1 ayı buluyordu canim
bbestw Deletedmom83 bende de çıktı 2 gündür dudağımda acı veriyor ama kendi kendine geçmesni beklemek daha mantıklı..
Nurayy28 Deletedmom83 zovirax kullandim ama pek fayda etmedi tahta kaşık ısıt dayanabildigin kadar ucuga deydir ben terramycın kullandim iyi geldi suan yaninda tekrar çıktı 🙈🙈 geçer buda insallah
Deletedmom83 Sumuss Mami bbestw Selmam Denosko GzdeNurYldz Nurayy28 Ferhangul01 Kbr bbestw Nurayy28 Rumif Kbraclkozdmr doktorum kullanamazsın dedi.
Denosko Deletedmom83 bence kesinlikle doktoruna danis en azindan sana ilac onerir cunku benim doktorum kesinlikle krem dahi surmiceksin demisti. Danismakta fayda var
Selmam Bende 2 gun once cikti zovirax surdum hrp cikardi. Doktora sormadim ama eczanede hamilelik kategorisine giren hangi krem dedim o da hepsi ayni genelde dedi.
GzdeNurYldz Çevremde bebek pişik kremi olan Sudokrem i kullanıp cok memnun kalan var, ama yine siz bilirsiniz.
Ferhangul01 Deletedmom83 doktora danışmadan ilaç kullanmayın körlükten düşüğe kadar sebep olabilir bunlar basit şeyler değil