SevilenHaciosmanoluakmaki Hayırlı akşamlar kızlar benim bi sorum olucak 26+6 haftalık gebeyim el ve ayak parmaklarımda kaşıntıyla beraber yaralar çıkmaya başladı ufak sivilce tarzında sağlık ocağı sıcaktan olabiliceni söyledi ilaç verdi fayda etmedi böyle bi problemi olan varmı acaba aranızda cildiyeden randevu almaya çalışıyorum ama dolu olduğu için alamadım
Hnd SevilenHaciosmanoluakmaki benimde el ve ayaklarımda kaşıntı başladı, gittiğimde karaciğer enzimlerim fırlamıştı, ilaç kullanıyorum, gebelik koleatazı olmuşum, gittiğinizde bunu da göz önünde tutmayı ihmal etmeyin, umarım sizinki ciddi değildir
HicranKzn SevilenHaciosmanoluakmaki aynı durumu yaşıyoruz sanırım🤦🏻♀️ Doktorum kan idrar testi yaptı karaciğerden şüphelendi temiz çıktı. Kaşıntı kremi verdi. Ben netten baktığım da mantar yazıyordu belirtiler. Parmak altlarımda kesikler oldu göz göz ve kanamaya başladı. Şimdilik sarı kantaron yağı sürdüm umarım iyi gelir.
SevilenHaciosmanoluakmaki Bende pazartesi sağlık ocağına gidip kan tahlili vericem bakalım ne der ama çok canım yanıyo