DilekDogan78 kızlar ketçap mayonez tuketiyormusunuz özellikle mayonez in içinde çiğ yumurta olduğu için zararlı diyorlar canım da çok istiyor salataya koycaktim biraz
Ebruakcetin DilekDogan78 mayanız hiç kullanmadım canım eğer rus salatası tarzı birşey yapacaksan mayonez yerine labne kullanabilirsin yakın tadı veriyor . Ketçap kullaniyorum arada
DilekDogan78 gokhansevval azıcık yicektim ama korktum valla yemem en azından bugün yemem😂 senin bebiş kaç haftalık
Soe DilekDogan78 ben canım istediğinde yumurtasız bir tarifle yaptım o kadar kötü olduki tiksindim 🤣😂
Bgm_61 DilekDogan78 Vala ben yiyorum tost falan yapınca arada o kadar da kısmamak gerek bence 🤷♀️ Koca şişede kaç tane yumurta vardır ki azcık yiycen zaten.
Minisannesi2904 DilekDogan78 mayonezlerin bazılarında pastörize edilmiş yumurta yazar cnm içeriğine bak ama ben ona rağmen ne ketçap ve mayanoz yemiyorum 8 aydır ama öyle bi özledimki anlatamam 🤣🤣🤣
MucizeAnnesii DilekDogan78 ben yedim ilk haftalar hemse böyle bol bol çok severim de 🙈 çiğ yumurta olduğunu bilmiyordum 👀 birşey de olmadı . Vegan mayonezler var . Ben küçük şehirde olduğum için bulamadım ama siz alabilirsiniz .
Alinamoms DilekDogan78 hergün yiyorum nerdeyse hiçbişey olmaz canın ne zaman istiyorsaye. Ona bakarsan yediğimiz içtiğimiz herşey zararlı.
Babyy1S DilekDogan78 ben yiyordm ketcap mayonez bir zarari olmadı yani cnm ne istiyorsa hiç kısmadm ve yedim
2melek_annesii DilekDogan78 bu kadar kasmayın kendinizi az yemekten ne zarar gelcek yeter ki cig et balık yumurta yı direk yemeyin yeter