Pelinbyrktrlr Busra0510 tabi ki de hayır🙄Yıllarca kullandım ama evlenince bıraktım çocuk istediğimiz için.. Vücut 6 ayda ancak toparlıyor yani çok zor evet ama lütfen bebeğiniz için siz de içmeyin vicdan azabı duyarsınız
Rmeysa_1661 Busra0510 ben kullanıyordum ilk oğlumda içtim bunda baya önceden bıraktım 34 haftalık olduk şükür doktor bana hep 5 i geçme derdi ama onunda zararı var haberin olsun strese girmeyin diye diyoruz yoksa komple bırakmanız taraftarıyız dedi.
masallarin Busra0510 ben sigara icmedigim halde esim vs yanimdan icinde sinirlenp deliriyorum sizde icmeyin kizlar yazik gunah bebege
tugce_25 Ins sende benim gibi olursun 20 haftadan sonra sigaraya tiksinti geldi içemedim yanımda biri içse kusuyorum hmn 37 haftalik oldum
Busrasahin İlk hamileliğimde bırakamadim malesef şimdi ikinci hamileliğim ikiz bekliyoruz insallah. İkiz bebekler riskli oldugu icin vicdanım rahat degildi 2 gundur içmiyorum biraz zor ama yapıcak bisey yok hersey onlar için 😊
Mervem23 Busra0510 inan saymıyorum çünkü kafayı yiyorum saydikca 3-4 diye sayıyorum sonrası gelince saymayı bırakıyorum😣
dogakuru hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım başlarda canım çekiyordu ama vicdanen rahat etmem diye içemedim ve şuan kokusu bile tuhaf geliyor