E-v-A101 Msd26 bizde kı bekliyorduk kız ismi kurduk sonra süpriz erkek geliyor 😍😍 Çok düşündük çok Araştırdık. 3 indirdik Ozan Kağan Ayaz Biz üçe indirdik oğlumun şansı an hangisi çıkarsa dedik kura çektik her bi isimden iki tane yazdık elimle aynı ismi çekene kadar devam diye anlaştık. İlk çekişte ikimiz de OZAN I seçmiş olduk 😍😍😍
2melek_annesii Msd26 oğlumun ismi Mert Ali 💙🌼ama 2.ye hamileyim tekrar erkek olursa bu sefer Alparslan, göktuğ veya mirza istiyorum
2melek_annesii Papatyam_anneyim benim oglumun isminde Mert Ali ama sana diyin cetin ceviz oluyolar suan 9 aylık 1 aydır yürüyor ve evde kırılmadık esya koymadı 🤦♀️😊😂 canı sağolsun ama herkes Mert koydun ondan oldu diyo bana 😂
Papatyam_anneyim 2melek_annesii üstesinden geliriz biz neler üstesinden gelmedik zaten 2 ci gebeliğim alışığım diye bilirim 😄
Msd26 2melek_annesii bende hep ilk cocugum kız olursa iyi olur daha sakin oluyorlar diyodum tabi sağlıklı olsunda az erkek oluncada fena oluyorlar gibi:)
2melek_annesii Papatyam_anneyim ahh Allah yardımcın olsun benimde 2.gebelk kaza ile hamile kaldım hala etkisindeyim 🤦♀️
Papatyam_anneyim 2melek_annesii benim de ya ilk zamanlar o kadar ağladımki nasıl bakacam edecem diye ama bugün kalp atışını duydum öyle sevindim ki ağlıcaktım pişman oldum o kadar üzüldüğüme rabbim verirse sabrınıda verir yardım da eder 11 aylık bebeğim daha küçük onun hakkına girdim diye de üzülmüştüm
2melek_annesii Msd26 valla benim oğlumu gören tam Bi çete yetişiyor diyo anlamıyorum da neden öyle Bi cocuk anne babası olarak tamam bizde heyecanlı ve hızlıyız ama oglum bizi gecti valla sadece uykuda mola veriyo tosbiğim onun dısında ya oyuncak oynar ya kap kavak getirir ya kapıyla oynar ya 5 lik su bidonlarıyla oynar hiç dur durak bilmez 🤦♀️😊inşallah bende 2.yi kız istiyorum ama rabbim sağlıklı versin önce
2melek_annesii Papatyam_anneyim pişman değilim aglamadım ama beklenmedik bişey olunca cok sasırdım rabbim yinede aratmadan verdigi için şükrettim ne yapalım Allah verdiyse sebepsiz vermez
gel_artik_bebegim Msd26 çağan , doğu , doğukan , hızır efe , ömer huzeyfe , mehmet ege , kubilay , ekin , burak , ömer aslan , fatih selim , yağız efe , muhammed yiğit , tuğra , deniz , güneş , devrim , cesur , enes , tolga 😊