maria12 Kızlar malum habalar soğuyor, korona belası derken ben mobilyaları erkenden aldım. Sizce çok mu erken oldu
Eymenimmmm maria12 walla kim ne dusunur bilmiyorum ama cnm bn cinsiyetini ogrendigim andan beri aldim herseyi erken demeden olcak olduktan sonra son andada olan oluyo ALLAH korusun RABBIM sağlıkla kavusmayi nasip etsin insan dayanamiyo sabirsizlaniyo biseyler almak icin
mercimeginanne maria12 bende 25. haftada aldım mobilyasını. Yavaş yavaş siler temizler yerleştiririm die. İyi etmişsin bence artık ağırlaşmadan içinide doldurursun artık :) hayırlı olsun
Alperefet maria12 ben 18. Haftaya kadar çoğu şeyi almıstım ne zaman isterseniz o zaman alın erken değil bence ☺️
maria12 Eymenimmmm amin çok sağolun çok haklısınız iyi düşünelim iyi olsun değil mi? Bir de ilk çocuk olunca heveslendim galiba ☺️
maria12 mercimeginanne evet ben de öyle düşündüm. Şimdiden bile yataktan kalkınca ağrılarım oluyor. Gücüm yeterken yaparım dedim ☺️☺️
maria12 Alperefet ayy ne güzel içim rahatladı. Ne bileyim bazı insanlar heves kırıyor ya hep daha erken diye 😅
Eymenimmmm maria12 yani canim surekli erken almayim ya bisey olrsa korkusuyla yasamak iyi degil hem heveslerinden geri kalmis oluyosun hem strese giriyosun canim nezmn isterse neyi almk isterse ozmn alırım 🤷🏼♀️
istanbul3434 maria12 yoo ben 14. haftada siparis verdim 28de teslim edildi Cilek mobilya. Pandemide teslimatlar sikintili, cok iyi yapmissin
Zeynep-aa maria12 ne guzel hayırlısı olsun artık hepimizin bebısleri sağsalim dogsun uyuyalım içinde mışıl mışıl, ❣️