sumeyye60 Benim oğlan 26+1 de 1148 di şimdi 28 olduk neredeyse acaba ne kadar olmuştur merak ediyorum 🤰
Tgbugra sumeyye60 daha iyi olmuştur canım sağ Eylullllllllll21- ah şu boş konuşmalar yok muu ne kadar sinir bozucu oluyor gerçekten 😐
Birminiginannesi sumeyye60 maşallah ne yedin ne ictin bnde 21 haftalıktı 470 gramdı 26. Haftada gidicem bide
Eylullllllllll21- Tgbugra bizim 28 haftada 1170 gr di kaynanam bugun aramis nekdr diyor bukadrdi diyorum az az diyor sinir etti beni
Tgbugra Srnysl bende 30 şu haftalara kadar daha kontrole gitmeyecek inşallah allahtan bişey olmazsa ama böyle beklemekte çok heyecanlı ve tedirginlik oluyor 🙈
Srnysl Tgbugra aynen heyecan ve tedirginlik bende de oluyor acaba birşey oldumu kilo aldı mi gelişimi nasıl vs.😄
Camurcu Tgbugra canım 28+1 de 1500 gr idi. Beslenmeme pek dikkat etmem yani her zaman ki gibi şuan 37+4 olduk çok şükür en son 36+4 de 3150 gr idi 😊
ADamla 27+4′te 1075 grdı. Bir dahaki muayenemiz 20 gün sonra. Özellikle bir şey tüketmiyoruz rutin. Süt, peynir, yumurta, kaşar peyniri, meyve, sebze sağlıklı beslenmeye çalışıyorum