Beyzanttt Kızlaar hamilelikte yüksek tansiyonu olan var mı ben 26. haftadayım dün başım ağrımaya başladı bugün tansiyonumu ölçtüm en yüksek 13.9 çıktı doktora gitmeli miyim ?
Sedosunuz Beyzanttt 14/9 a kadar sınır kabul ediliyor canım haftan küçük zaten bu haftalarda dikkat etmen lazım fazla tuzlu yeme bol bol dinlen
gamzosgamzos Tabiki doktorunuzu bilgilendirin bir kac gun takip eder en azından erken fark edilirse ilaca baslarsin benim erken fark edilmisti ilaca basladim cok şükür Rabbime zehirlenmeye kadar gitmedi ilacla duzene girdi 12/8 in uzerinde olmaması gerekiyor
Beyzanttt gamzosgamzos gamzosgamzos Aaa ilaç kullanıldığını bilmiyordum doktor randevum 5 Ocakta bekleyeyim mi yoksa hemen gideyim mi sizce
Beyzanttt Sedosunuz Biraz fazla yorulmuştum dün belki de ondandır doktora gitmek için o yüzden bekliyorum biraz da
gamzosgamzos Beyzanttt 5 ocaga kadar takip et canım cok yukselirse 14/9 uzeri olursa git ama daha dusuk cikarsa 5 ocaga kadar sıkıntı olmaz ama gunde 3 kere falan ölç muhakkak belki anlik cikmistir