masallarin kizlar allahin iznile temmuz anneleri yaz bebekleri icin ilk 0-3 ay ne tarz kiyafetler uygn olur acaba
MerveKaya38 masallarin şuanlık hiç birşey almadım doğuma yakın alacağım Allah nasip ederse uzun kollu ama ince olanlar alınır çünkü bebek üşür anne karnı sıcak olduğu için hasta olma ihtimali yüksek olur .
Merveclkbs Evet bnde haziran gibi doğum yapıcam ama mesela yenidoğan hastane setlerine vs bakıyorum hep uzun kollu.Bebekler ilk aylarda uzun kollu mu giyiyor hep yaz ayları bile olsa acaba🤷🏻♀️
727900 Canım bebişler genelde üşür uzun kollu fakat ince olsun çok kalın alırsanız sıcaktan pişik olur
masallarin MerveKaya38 mesela bebek aliswrris sayfalarina baktigimda yenidogn icin pek yazlik yok tbi smdi kis donemnde oldgmz icinmi bilemedm ama baya acemi oldgm bir konu bu :))
MerveKaya38 masallarin alışveriş yapacağız zaman satış yapan kişiye sorsanız yazın doğum yapacağım nasıl kıyafetler gider diye onlar yardımcı oluyorlar canım ilk 40 gün uzun kollu giydirilir gerisi büyüdüğü için kısa kollu ya geçilir diye biliyorum hep yeğen büyüttüğüm için tecrübeli oldum artık 😂😂