Hamileyim-mutluyum Kızlar merhaba müslin örtülerinizi nerden aldınız bana önereceğiniz Instagram sayfası var mı yaşadığım şehirde düzgün bir bebek mağazası yok maalesef internetten alacağım
masallarin Hamileyim-mutluyum kesinlikle deux lapins https://instagram.com/_deuxlapins_?igshid=1fa1i29o21z6z. siddetle tavsiye ederim
B0220 Hamileyim-mutluyum beecollectiontr sayfasından alışveriş yaptım yorgan yastık puset örtüleri minderi emzirme yastığı (bunların hepsini müslin parçadan yaptırdım ) müslin örtüler hepsini burdan aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim 💁🏻♀️
yusufbebekk447 Hamileyim-mutluyum ben BİM’e geldiğinde 2 tane aldım ama gelmeseydi Waikiki dem alacaktım .uygun fiyatı 19.90 dı .
Burcudan Zeypba trenyolda ve instagram üzerinden satışları var 4katlı çok kaliteli yumuş yumuş bakabilirsiniz
aylinsss Burcudan bende burdan aldım çok memmun kaldım tavsiye ederim 24 saat olmadan elime ulaştı siparişim
masallarin Hamileyim-mutluyum evet o markanin muslin ortusudr dahil mama onlugu nevresim vs aldim harikalar gercktn yumsacik dokusu war
3bebe1anne_2021 E bebekten aldım 4 senedir kullanıyorum hem büyük hemde hiçbirşey olmadı bazıları kucuk oluyo ebatlarına bakarak.alin 25 tl civarıydı.
B0220 Hamileyim-mutluyum şimdiden hayırlı olsun ben sayfadan memnun kaldım şeffaf kargo içerisinde geliyor ve erken geldi buraya foto atmayı bilmiyorum bilseydim gelen ürünleri çeker atardım sana 🤷🏻♀️😊😊
Abcxyz İnstada acilito.baby diye bi site var ordan. Hemde sertifikali yuksek oranda pamuklu olduguna dair
halitefe Hamileyim-mutluyum trendyoldan lunanino markasını aldım inanılmaz güzel geldi iki boy halinde bir büyük bir küçük boy 2 tanede lcw dan aldım ama o daha sert lunanino baya hoşuma gitti