Begm Tiko üçünde de hissettim oğlan dedim daha en başından erkek oldu kız dedim kızın oldu bu sonuncuda herkes kız kız bence dedi ben erkek hissediyorum dedim erkek çıktı 🤗
Biirbukeet Tiko Evet çok emindim doktor kız dediği halde inanamadım hayır erkek diyordum kendi kendime ama değişmedi 🤣
Gunel83 Tiko gebeligimi ogrendigimden beri kiz dedim oyle hissettim hep, sonra annem ruyasinda erkek gordugunu dedi ben kizdir dedim ama biraz annemin uykusuna etkilenmistim erkektir diye ama kizmis canim kizim🥰
Ipek0z Tiko ben sürekli rüyalarımda kız bebek görüyordum ve deli gibi kız istiyordum ama hiç hissedememiştim, doktora gittim muayene sırasında içimden bir ses erkek dedi sadece o an hissetmiştim sonra doktor erkek dedi💙
Ebrumihrimah Tiko ilk duyduğumda beri kızım diye sevdik bende eşimde rüyamda da doktor kızın oluyor demişti çok mutlu olmuştum 1 hafta sonra gittim doktor kızın oluyor dedi 🙏🥰 Rabbim evlatlarımızı saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin🙏🙏
incininannesi Tiko ilkinde ilk gunden beri kız kız dedim kız oldu bunda da erkek hissediyordum kız diyorlar ama hala erkek sanıyorum 😂
Leyyale Tiko ben hissetmiştim erkek dedim durdum rüyamdada çok guzel bir erkek benegim oluyodu. Gercektende erkek miş cinsiyeti
istanbul3434 Tiko ben cok kiz istememe ragmen ruyamda hep erkek bebek emzirdim ve erkege hamileyim canim
Deniz-naz momtobem gerçekten mi kaçıncı haftada kız dediler bende aynı durumdayım erkek diyor dkr ama inatla kız hissediyorum bakalım aynı şey banada olursa mutluluktan baygınlık gevirebilirim 😅😅 hayırlısı olsun inşallah