Semakrmz95 Burcu-2910 yumurtlama günlerini mutlaka takip et kuzum. Birlikte olduktan sonra yarım saat kadar kalkma ve belinin altına yastık koy. Eşine çinko ağırlıklı yemekler yedirmeye özen göster. Bir de hamile kalmayla ilgisi yok ama folic asit kullanmaya başla. En çok da dua et Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin🙏🏻☺️
Zeynep228 Burcu-2910 sadece hamilelik düşüncesi kafanızda olmamalı stres olmamalı,ben pco lu biri olarak korunmayı bıraktıktan 3. Ayda hamile kaldım hiç beklemiyorduk ve oldu allah bütün isteyenlere nasip etsin
Cjdjdj Burcu-2910 canım ben instangramda minnakkurabiyeler sayfasından yumurtlama günlerimi öğrenmek için testler aldım o ay hemen hamile kaldım ovulasyon testi olduğu için yumurtlama günlerini çok net gösteriyo çokda güvenilir bir sayfa bakabilirsin hamile kalmak isteyenlerin çoğu sonuç görmüş bence dene derim ben iyi sonuç aldım🙂🙂
Buseylmz Kuzum bence kimsenin dediği ile hamile kalmaya çalışma. Onlara yarayan sana yaramayabilir. Herşey Allahtan bence bol bol dua et tedavilik bişeyin varsa tedavini gör. Ama onun bunun lafıyla dedikleriyle hamile kalınmaz yanlış düşünüyorsun🙏🏼
Burcu-2910 Semakrmz95 gecen ay kimyasal gebelik yaşadım canım ondan önce kürtaj olmak zorunda kaldı ve artık gerçekten benımde sağlıkla bebegim olsun istiyorum
Babyto-Mom Ben bi yıl hamile kalamadım. Sonra yumurtlama gününe denk getirerek belime bardak çektirdim. O ay hamile kaldım çok şükür🌺
Mom092 Burcu-2910 yaa üzülme kuzum hayirlisi böyleymiş Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin kucağına aldığın gunleride goresin insallahhh 🤲🏻
selinyslgz09_ Reglinin başladığı gün akşam aç karnına soğan suyu iç 15 gün içilmesi gerekiyormuş sen içebildiğin kadar iç bu şekilde hamile kalan cok fazla
Burcu-2910 selinyslgz09_ soğan suyunu reglin 2 gunu basladım bugüne kadar ama sonra bıraktım yumurtlama olur diye
selinyslgz09_ Zezeeeyyldrm okuduğum ve duyduğum her yerde reglinin ilk günü içmeye başlanması gerektiği söyleniyor. İltihap sökme özelliği olduğu için regl döneminde de yumurtalar çalıştığı icin yumurtaliklari ve rahimi temizliyor.
NurEto Burcu-2910 ben bu ara yakıyı duydum bugün hastalandım leke geldi yakı yı bu ay yapcam ama nasıl yapılıyor hangi günler hiç bilmiyorum