Balbocegmm Merhaba 2 düşüğüm oldu tüm testlerim hormonlar normal çıktı eşimin spermlerine bakıldığında önce 15milyon 2ay sonra 2 milyon çıktı hareketlilikte düşük tüp bebek önerdiler erkekte sorun varsa daha kolay bebek tutuyor dediler. Adana da tüp bebek yaptırıp memnun kalanlar süreç nasıldı bana ne tavsiye edersiniz lütfen yardıma ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mercimeginanne Balbocegmm Adana da değilim ama tüp bebekle gebeyim. Eğer doktorun tüp bebek dene diyorsa denemelisin bence cnm. Bide erkek spermine çakşır çayı iyi geliyor dediler onu denemenide öneririm. Keçiboynuzu pekmezi,ceviz,fındık,bitter çikolata
Hayalleredogru Balbocegmm canım adanadaysan kesinlikle Bülent Haydardedeoğlu ben yaptırdım şuan 12 haftalık erkek sebepliydi ilk denemede tuttu elhamdulillah ki bende yumurta sayısı azlığı vardı ona rağmen tuttu
Balbocegmm Hayalleredogru canım hayırlı olsun çok sevindim 🙏🏻🙏🏻 Bülent hocanın özel kliniği mi var süreç nasıldı ve maliyet nedir acaba 🙏🏻🙏🏻
Simya34 Hayalleredogru nasip kısmet gerçekten.Ben ve eşimde hiçbir sorun yok ilk tüp bebek deneyimim başarızlıkla sonuçlandı.Hala kendime gelemedim.😔
Hayalleredogru Balbocegmm canım kişiye göre ilaç protokolü uygular işlemleri Acıbadem’de yapıyor en iyi laboratuvar oranın malum. 8750+ilaçlar ama ilaçları anlaşmalı eczaneden alınıyor aşırı uyguna geliyor yani piyasadan 5 bin tutacak ilaç 3200 falan tuttu bende öyle söyleyim ki bende yumurta azlığımdan dolayı aşırı ilaç kullanımı vardı ilk muayenesi de 600 liraydı ama inan farkı ortada ki tüp bebek fiyatı normal piyasa fiyatına göre 2 sene önce başkent 7500 diyordu ilaçlar hariç yani başkentten pek farkı yok
Balbocegmm Hayalleredogru yani bu yıl acıbadem de 8750ye yaptırdınız bana acıbademde volkan hocayı tavsiye etmişlerdi ama biliyor musunuz
Hayalleredogru Simya34 kesinlikle öyle nasip peki neden tüp bebeğe yöneldiniz bide Bülent hoca der ki eğer rahim şekli bozuksa asla tutmaz rahim şeklin düzgün mü yani tüplerden bahsetmiyorum rahminin şekli
Hayalleredogru Balbocegmm yok canım Volkan hoca değil Bülent hoca işlemlerini Acıbadem de yapıyor Volkan hoca Acıbadem’in doktoru