Astadavistabeybi balyanakoglum heniz birşey demedi ama günaşırı nst ye gidiyoruz bebeğin hareketleri yavaşladı eskisi kadar tekmelemiyor önlem amaçlı gidiyoruz
Alfabetaa Ilknur74 sağlıkla gelsinler öncelik bu tabiki ama öyle 40. 42. Haftalara kadarda kalmasınlsr ya 😂
Dnacar83 Camurcu insallah canim.benim sizlerde sag saglim kavusursunuz insallah cok heycanli son gunler
Camurcu alparslaninannesiii ay benim sıpa da biraz tontis bakalım nasıl doğurucaz beslerken sıkıntı yoktu da nasıl doğacaklar bakalım. Tek gelsinler de ne zaman olsa çekicez bunlar maalesef 😊😊
alparslaninannesiii Camurcu aminnn 🧿 senin kaç günün kaldı benim nişanım geldi sancı vurdu bi kaç kere ama bekliyorum şu an kesildi hepsi, ne zaman gelecek bu bebeler 😭
Camurcu Ceylanaydemir peki ya aynı olmamız bakalım hangimizin kı önce gelecek 4 kişi olduk 18 ocakta bekleyen 😂
Ceylanaydemir Camurcu Yaa bakalım 😂 ay inşallah 18 i geçirmeyiz şuan korkum o daha fazla bekletmesinlerrr 😂
Camurcu LamiyaCetinkaya kız 38 ler doluyor 39 a dönecekler artik ah ah o kadar hafta geçirmişiz son günleri geçiremiyoruz 😂
LamiyaCetinkaya Camurcu Normal düşünüyorum ama bilemiyorum yani aklımı çeliyorlar bebek çok aşağıda sezeryan ol erken olsun diye 😅
Camurcu ayse97- aynen canım herkes diyor ki doğunca karnımda olsaydı keşke diceksin diyorlar ama ben de dicegimi sanmıyorum 😊