Camurcu bky ay benimde belim bi haftadır sol bacağımla birlikte yürüyemiyorum çok zor. Ama ben de bel fıtığı vardı zaten 😐
B0220 Seliminannesi23 ayyy bende bende 😍😍😄😄 bakalım hangimiz önce doğuracağız 😄belirti ağrı sızı varmı sende 🤔
Seliminannesi23 B0220 kiz yok ne belirtisi gecen cuma nisanim geldi hala ne ortada sanci var ne bebek 🤷🏼♀️ 😅bekliyoruz cinsiyetinz nedir?❤️
Esra_Omer_21 Camurcu Günü yarıladık zaten saymayalım 😂😂bende her gece yataga girerken acaba bugun gelir mi heyecani ile yatıyorum 🤭bakalım ne zaman gelicekler 😍🐣
Camurcu KaanErkan-mom sende kendimi gördüm beşiği ni seviyorum artık. Gece kalkıp kalkıp beşiği nin yanına gidip hadi oğlum gel artık diyorum. Yok bisiy değil tontis gidiyor 40a varırsa normal doguramicam sipamı 😂
KaanErkan-mom Camurcu Benim de öyle 3 haftadır gitmedim hastaneye 🤭 3 kiloydu ne kadar oldu acaba bilmiyorum 😁 sezaryenden korkuyorum
Esra_Omer_21 Camurcu Ewt ilk bebeğim☺️O yüzden hem bende hem eşimde aşırı heyecan var her gece hayali ile uyuyoruz.☺️
B0220 Camurcu hahah😂😂 mantıklı öyle de diyebiliriz 😂ama şey benim ağrılarım şimdiden başladı bence ben birkaç güne doğururum 🤦🏻♀️😄😄🤷🏻♀️
Camurcu LamiyaCetinkaya ah kuzum senin postun da karşılaşmıştık yine karşılaştık ve ikimizin de 18 günmüş aynıymış iz tesadüfe bak 😂
Camurcu Ykayra26_ aman allahımm son bir mi onun heyecanı daha bi bambaşkadır gelmese bile mecbur doktorlar getirir kuzum onu en kötü bi hafta içinde 😂
Camurcu Arasarzu keşke hepsi önce gelse bebeğim biran evvel kavussak hepimiz hayatımda hiç hiç bir şeyi bu kadwr heyecanla beklememistim 😂
Camurcu Alfabetaa ya benim 18 ocak ben de aralık çıkmadan olur mu ki diyordum ama rahatı iyi heralde daha gelesi yok 🤔😅
Camurcu Seliminannesi23 sezaryen olacaklara bu yüzden özeniyorum işte biliyorlar ne zaman gelecek 😊😍😄
Camurcu Umksanbe oo minik yerini çok sevmiş anlaşılan ellemeseler hiç gelmeyecek heralde 😂 şaka bi yana inşallah o zamana kalmaz benim ki ya 40 olmasın olursa kilodan dolayı sezaryene gideriz 🙄
Alfabetaa Ilknur74 sağlıkla gelsinler öncelik bu tabiki ama öyle 40. 42. Haftalara kadarda kalmasınlsr ya 😂
Seliminannesi23 Camurcu aynn ya 😊 hakkimizda hayirlisi son ana kadar basimiza ne gelecegi belli degil hayirli kolay dogumlarimiz olur insAllah🤲🏻☺️
Camurcu B0220 nasıl ağrıların var canım ? Benim adet ağrısı gibi çok çok hafif oluyor arada 4 gündür 😄