Elis3534 Camurcu kesinlikle öyle benim ikinci olcak ama insan geriliyo yinede sağlıklı olsunlarda onlarda bizde son kaçınılmaz son 🙈
61Aysen Camurcu Benm bugn kontrolm vardi nst de sancim cikti o esnada belimde agri hissettim ama şuan bi belirtim yok
Gokduygu kader_akgun zor durduruyoruz şuan kanalda büyük ihtimal salı sezeryana alacak erken doğum riskim vardı şükür bu günlere geldik ikinci sezeryanım ilkini 40. Haftada doğurmuştum ama hiç bu kadar zor değildi ilk gebeliğim
Hiraalya Camurcu Amin canim inşallah 🤲 kucağıma almayi hayal ediyorum hep hamileliğim zor geçtiği için bi an önce doğsun istiyorum 🤗
Bahtek Camurcu son 10 gün hayırlısıyla heyecan dorukta sağ Salim sağlıklısıyla kucağımıza almamız dileğiyle..
kader_akgun Gokduygu Rabb’im yardımcınız olsun benim de 37 + 4 çok zor gerçekten sancım var erken doğum riskim vardı
kader_akgun Gokduygu Kanalda olunca devamlı sertlik oluyor mu yoksa zorlanınca ya da iş yapınca mi sertleşiyor karın kasiklar
Sedem90 Haftamdayım bende çok heyecanlıyım pazartesi çatı muayenem🥰 var inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👼🏻