Naz90 Berrin bende 37+3 üm ama benden sıvı süt felan gelmiyor henüz insallah Doğumdan sonransıkıntı olmaz korkuyorum 😕
Zeynebnannesi Berrin bende 37+4 düm cnm 22 haftada sıvı gelmeye başladı 30 dan sonra beyaz süt gelmeye başladı inşallah doğumdan sonrada böyle devam eder😊😊
Evaask Berrin bende 37 haftalığım hiç olmadı bendede. Elimle kısa süreli masaj yapıyorum arada ama gelmiyo hiç. Sütüm olmucak diye korkuyorum
Berrin Naz90 benden süt geliyo canım ama aynı zamanda su şeklinde sıvı bişeyde geliyo.. doktoruma sordum bebek emmeye başladığı an devreye girermiş tam sütünün gelmesi
Lamelif Naz90 Berrin Nihanozturk Evaask 38+3 haftalık olduk hiç birşey yok süt sıvı falan 😔Salı günü sezaryenım var nolacak bilmiyorum 😭
Nihanozturk Berrin hic bisey gelmiyo 😄 göğüs uclarım cok kurudu sadece bide göğsümün etrafı benek benek gibi oldu dünden beri lansinoh almıstım onu kullanmaya basladım benim anneminde dogumdan sonra gelmis belki ona benziyo olabilirm bilmiyorum
Naz90 Berrin bazen endişeleniyorum bende acaba gelmicek mi dıye ama herkesten gelmıyormus zaten hamileyken insallah doğunca gelir 😊
Berrin Lamelif ay doğum gelmis çatmış 😊 gelir canim doğum sonrası inşallah.. sağlıkla sağ salim kucağına al dilerim ki 🙏🏻
Naz90 Lamelif herkeste gelmiyormuş zaten benim kuzenımde hıc gelmemiş oda sezeryan oldu ama Doğumdan sonra geldi insallah bizimde gelir 😊
Elvanozerr16 Berrin 34+3 gunluk hamileyim. Köyü sarı şekilde akiyor ama surekli değil sıcak duş alınca sıkınca çıkıyor 😊
Berrin Elvanozerr16 evet canım benimde öyleydi şimdi beyaz süt geliyor 😊 daha yoğun şekilde gelecek ama çocuk doğduğunda emmeye başladığında olucakmış 🙏🏻
Berrin Elvanozerr16 evet canım benimde öyleydi şimdi beyaz süt geliyor 😊 daha yoğun şekilde gelecek ama çocuk doğduğunda emmeye başladığında olucakmış 🙏🏻