dilekb92 Kızlar 24 saattir geçmeyen bi baş ağrısı sardıki sormayın. Bununla beraber ani sıcak basmaları ve yorgunluk eşlik ediyor. Napabilirim🤮
humanisa dilekb92 cnm hıc sorma akşam benımde oyleydı bı gecmek bılemdı mıdem bulanıyodu agırlık basıyodu dedıklerını bende akşam cektım cnm spnra gıtım basımı souk suyun önüne verdm bıraz rahatladı cnm sende oyle yap belkı bırazda olsa rahatlar😊
Aybukealtintas dilekb92 Benim yaklaşık 2 haftadır başım zonklarcasına agrıyor, yürürken sanki kafamda birseyler zıplıyor zaman zaman hafifliyo ama tamamen gecmiyo ne yaptıysam da olmuyo
Sevimbsrn Kızlar benimde geçmeyen Bi baş ağrım var ve geçmek bilmiyor sabahtan beri ne yaptıysam geçmedi ne yapmamı önerirsiniz kızlarr😣😣
humanisa Sevimbsrn cnm souk suyu avucyna alıp basına tut bırazda olsa gecer belkı benımde aksam gecemk bılmıyodu ve asırı sıdetlı ageıyodu bçsuyu tutum bıraz da olsa gectı
kasimannesi Kızlar bende de oluyor ara ara geçmek bilmiyor ama eşarp a patates koyun başınıza sarın en azın faydası oluyor eşarp sıkıca sarın rahat oluyor allah yardımcımız olsun 🙏 💕