Zehra-33- Bence doktorun uygun gördüğü her test yapılması gerekiyor zaten Eğer kötü riskli bir durum çıkmazsa diğer testleri istemiyor Ben oğlum da sadece ikili test yaptırdım hiçbir sıkıntı çıkmadı Doktor sonrasında beş altı ayda detaylı renkli ultrason yaptırabilirsin istersen dedi onunla istememiştim zaten 2-3 ay sonra Çocuğumu kucağıma alacağım nasip olursa falan demiştim Öyle yaptırmıştım şimdi bu 2. Gebeliğim dede ikili taramayı yaptık Ondan sonra bir sıkıntı olmazsa diğerlerini yaptırmasın dedi Ben de 10 gün önce İkili tarama yaptırdım hamdolsun bir sıkıntı çıkmadı Hani Bence yaptırmalısın yaptırma diyen de var yaptır diyen de var ama hani yaptırırsan bir şey kaybetmezsin bir sıkıntı olsa en azından öğrenmiş olursun olmasa yaptırdım içim rahat dersin ama yaptırmadığını Zaman ki burada yaptırma yaptırma Kesinlikle sana bu Allah’ın verdiği bir şey diye karşı çıkanlar çok var ama yaptırmayıp Allah korusun bir sıkıntı olduğunu doğduğunda öğrensen ve bu testi Neden yapmadın diye doktor sorunca Onlar bunun vebalini alabilecekler mi o yüzden kendie ve doktorunun fikrine karşı saygı duy İçinden nasıl geliyorsa öyle davran Ben tamamı ile yapılması taraftarıyım hamdolsun temiz çıktı En azından yaptırdım temizdi çok şükür dedim