Selinozcan94 Merhabalar, forumda yeniyim 14 haftalık gebeyim sürekli ishal oluyorum acaba yaşayan varmı
Qnne123 Selinozcan94 demir için ilaç fln verdiyse doktorun kullanıyorsan o yapıyor ben sürekli kullanıyorum şuanda hamileyim ve devam ediyorum ve sürekli oluyor 🤷♀️
Leyla56341 Selinozcan94 ben 27 haftalık oldum malesef ki en son doktorumun yazdığı ilaçlar aşırı ishal yaptı bugün kontrol için gittim onu da sordum içme bi haftaya kadar dedi geçmese tekrardan gitcem bazı ilaçlar aşırı yapıyo malesef
Gizemceylan Selinozcan94 26 haftalık hamileyim uzun bi süredir hep ishalim 😏 kullanılan vitaminlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum 🌸
glsm-tzcn Kan ilacı kullanmaya yeni başladıysan oda yapabilir canım bende 13.hafta kullanmaya başladım ishal yapmıştı beni bi süre kiminide kabız yapıyor
Selinozcan94 Qnne123 Demir ilacı kullanıyorum doğru 20 gündür yaklaşık ara ara sık sık ishal olunca korktum açıkçası teşekkür ederim ☺️
Selinozcan94 orkide21 bende öyle ama başlarda bukadar sık olmuyordum çok ishal olunca doktorum serum takıyordu , ama bu ara daha sık