Hamileadayibiranne Merhaba. Tam 5 haftalık hamile görünüyorum ama kese de bebekte görünmedi neden sizce gebeliği erken öğrendim ben geç döllenme olduğu için mi ki lütfen bana yardımcı olur musunuz😔
Aylayla Hamileadayibiranne benimde öyle olmuştu keseyi gördğ bebek iki hafta sonra oluşmuştu 7 haftalık embriyo göründü hem hemde kalp atımını duyduk ama bana vajinal ultrasonla bakılmıştı geç döllenme olmuş seninde öyledir belki
Gizem_Cengiz20 Hamileadayibiranne henüz erken bence o yüzden bende 4+6da keseyi gördüm. Bir gün önce gelseydin keseyi de göremezdik çok küçük demişti 6 haftalikken de kalp atışını duyup rahatlamıştım içini ferah tut ♥️🌺
hanibazen Hamileadayibiranne korkmayın aynısını yaşadım. Baya tedirgin olmuştum ben de yakında görünür inşallah 🌸
Nurhayatkuzey Hamileadayibiranne benimde sizin gibi 5+3 haftalikti gebelik şüphesiyle gittiğim de ama ultrasonda görmemişti doktor kan sonucuna göre gebelik olabilir demişti bence bu durumda ultrason makinesinin da kalitesi önemli. 4gun sonra başka bir hastaneye gittiğimizde doktor direkt gördü keseyi hic vajinal muayene yapmaya gerek duymadı hatta kan testi de yapmadıkeseyi gordugu için.8 haftalıkken de kalp atışını dinledik seninkiside muhtemelen öyledir tabi doktora gitmekte fayda var
Hamileadayibiranne Aylayla ama bende kese bile yok ki😔 beta HCG 2328 bu değere göre görünmesi gerekmez mi
Hamileadayibiranne Gizem_Cengiz20 bende kese beb görünmüyor ama beta 2328 😔 doktor nokta kadar bir şey var dedi ama kese de yok bebek te dedi
Gizem_Cengiz20 Hamileadayibiranne geç döllenmedendir belki de öyle düşün minicik oluyor zaten 5.haftada 😊 betan çok iyi çünkü bi kaç haftaya çok net göreceğini düşünüyorum kuzum icini ferah tutmalısın
hanibazen Hamileadayibiranne yine yüklenmemiş. Bir de baksam da anlamam ki kendiminkine bakıyodum hiçbişey anlamıyodum 😅 instagramdan bir doktora sormuştum gebelik kesesi demişti. Kendi doktoruma gitmeden önce bir tık rahatlatmıştı sağolsun
Hamileadayibiranne Nurhayatkuzey inşallah bende görebilirim bir görsem rahatlicam ama belirsizlikler beni üzüyor moralim çok bozuk 😔