Asil_Egem Merhaba kızlar bebeğimin 20 günlük olduğunu keseyi göremediğimi ve çok endişelendiğimi söylemiştim bugün çok şükür gördük🥰
Nurtrky Asil_Egem gözünüz aydın sağlıklada kucağınıza alın inşallah sizin son adet tarihiniz neydi bende bekliyorum keseyi görmeyi pzt gidicem inşallah
Hakikitosunpasa Asil_Egem bende bugün gördüm keseyi cok şükür 4 haftalık dedi progestan kullanıcam önceki bebeklerdeki risklerden dolayı
Asil_Egem pamukpamukoldum çok sağol canım amin inşallah rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin 🥰
Nurtrky Asil_Egem iki gün var aramzda pzt olsunda bende göreyim artık inşallah hadi şimdi sıra kalp atışında onuda duyarsınız inşallah🌸
Buket0106 Selamlar, benimde 22 Kasım son regl tarihim .5 hafta 4 gün oldu . Ama kesti görmeye gittiğimizde doktor rahim içinde kanama olmuş düşük tehlikesi olabilir diye koruma amaçlı Protestan verdi.. Arada agrı ve kasılma oluyor.normal mi geçer değil mi..
Nurtrky Buket0106 çok geçmiş olsun bol bol dinlenmelesin ilaçlar inşallah korur bebişi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏
Kdk Buket0106 merhaba 4+6yım bende. Aynı durum bende de var. Dünden beri yatıyorum sadece. Bir süre daha böyle olacak sanırım. Haftaya cuma kontrole gideceğim. İnşallah atlatacağız bu günleri sağlıkla. Güzel düşünelim 😇🙏🏻
-Y61- Buket0106 aynı durumdayım bende canım seninle ilacımı icip dinleniyorum geçecek tabi inşallah 🤲🏼 3 ay cok önemli dedi 5 haftalıgım dua edicez boll
Buket0106 Kdk amin inşallah atlatırızz..ilk hamileliğim bu bir de . Ben de haftaya gidecegım kontrole.inşallah hayırlı haberler alırızz
Kdk Buket0106 benim de ilk hamileliğim. Siz hangi gün gideceksiniz kontrole. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize 🙏🏻
Buket0106 -Y61- inşallah geçecek bu günler de.. ara ara agrı kasılmalar oluyor.. dua edelim inşallah gececek