Zezeeeyyldrm Sympktz yaa benimde ayni zaman ve benimde bu bi kac gundur midem eksiyor bulaniyor gibi oluyor ve kasiklarimda batma olup duruyor vajinanin icindede sanki igne batiyor gibi oluyor ara ara insallah benimde vardir ya ilk hamileligimi 5 gun kala ogrenmistim ama bunu yapmaya cesaret edenyrum😊
Sympktz Zezeeeyyldrm inşallah aynı belirtiler bende de var midem bulanıcak gibi his oluyor. İnşallah sizinde vardır bence süz direk kan testi verin😊❤️
-sevgikelebegi12 Bendede öyle cıktı ama dış gebelik dedi doktor değerim 21 di 26 olmus yükselmemiş fazla cok üzüldüm😓😓
2melek_annesii Sympktz 3 gün önce benimde böyle cıktı ama tam adet günümde yaptım yani hiç günüm geçmemişti gidip kan verdim sonuc 2.ye hamileyim 🤦♀️
Denizesin Sympktz hayırlı olsun canm.cok sevindim senin adına benimde 4 gün gecikti ama testim yok yapamiyorum birde adet oldum olcak ağrılarım var belirtilerin nelerdi farklı olaak ne hissettim gebeliği anlicak ne yaşadın canm
Sympktz Denizesin sağolun 😊❤️adet sancısı gibi ağrılarım oldu kasıklarımda daha öncedende olurdu ama adet günümde başlardı adetten 6-7 gün önce başlaması tuhafıma gitti birde yumurtlama gününü takip ettiğim için hamilelik belirtisi olduğunu düşündüm