Duygus97 Baharburcu 12+2 yiz 😇 dün ikili test vardı cinsiyet tahminen kız dedi doktor. Mide bulantısı hariç her şey çok güzel varla yok arası 🙂
Bittercikolata Tamda bugun 12+0 yız🐣🥰 öğlen 1.30 da randevumuz var ikili taramaya gircez, çok merak ediyorum nasıl iyi mi diye ah annelikk…😢🥰
Baharburcu Bittercikolata seninle aynıyız canım bizimde tam bugün 12+0 ben çok bişey hissetmiyorum merakta ediyorum nasıl diye 4 ocakta benimde ikili taramam. Neler yaşıyorsun bu dönemde
Bittercikolata Baharburcu hamileliğimin başından beri kusmalı bulantım yoktu ama tiksinti vardı. Bu aralar sanki daha çok arttı yemek görünce midem bulanıyor halbuki açım 😂 onun dışında şükür kuş gibiyiz meleğim zorlamıyor 😂 siz nasılsınız?
Baharburcu Bittercikolata benimde mide bulantım kusmam olmadı canım iştahım yoktu yeni yeni açılıyor 1 aydın görmüyorum miniği meraktan ölcem 😳😁 bir de kızım var 5 yaşında 😊
Bittercikolata Duygus97 özele mi gidiyorsunuz devlete mi? Benimde bugün taramam var acaba sorsam cinsiyeti söylerler mi? Terslenmek istemiyorum doktorlar tarafından
Baharburcu Duygus97 maşallah kuzuya 🧿 benim mide bulantım kusmam olmadı canım bende 4 ünde gidicem merak ediyorum 😊
Duygus97 Bittercikolata özele gidiyorum bazı doktorlar tersleyebiliyor ama sorup öğrenmek hakkınız tabi ki sorun belki de kendisi söyler cinsiyeti görürse benim doktorum gel cinsiyet bakalım dedi haftaya özellikle tekrar csgırdı kesin belli olur dedi 😀
Bittercikolata Duygus97 ben devlete gidiyorum ama sırf merakima özele cinsiyet öğrenmeye gidesim var 😂
Duygus97 Bittercikolata devlette cinsiyet söylemiyorlar yasakmış diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Siz de öyle yaparsınız özele gidersiniz en iyisi öyle
Bittercikolata Duygus97 söylüyorlar arkadasim devlete gidiyor ama taa 18. Haftasında söylediler ona. Emin olmadan mesuliyet kabul etmemek için söylemiyolarmis. Benimde ilk evladım ama yinede insan merak ediyor 🤗
Duygus97 Baharburcu ay ne güzeel inşallah daha da olmaz çok zor bulantı kusma 😞 hadi bakalım inşallah cinsiyet öğrenirsin 🥰