Sonunda ben de hikayemi yazıyorum 🙈 ilk hamilelik sürecimden başlıcam çünkü basit bir şeyin ne kadar sorun yarattığını anlatmak istiyorum 24. Haftama kadar her şey normaldi takı idrar yolu enfeksiyonu geçirene kadar hep vardı ama umursamiyordum bir gece belimde sancı 40 derece ateşle hastaneye gittim bi serum verip gönderdi 1 saat iyiyim ama sonra tekrar sancım başladı ateşten gözümün önünü göremiyorum tekrar gittim yatış verildi hemen 1 hafta boyunca tedavi gördüm doktorlar bunun erken doğum riski olduğunu söylediler daha sonra anemi kansızlık geçirdim damardan kan takviyesi yapıldı çünkü bebek riske girebilirdi ondan sonra yine rahattım takı 32+6 ya kadar kontrole gittim bebeğimin suyu fazla dediler yine yatisim yapıldı ve hastaneye yattigim gün suyumub yavaş yavaş geldiğini farkettim doktora söyledim hemen test yapıldı ve gelen suyumdu doktorum bunun olabileceğini söyledi bebeğin suyu fazla olduğu için ve artik enfeksiyona çok acıktım bebekte bende 34. Haftaya kadar beklemek gerektiğini söylediler bu sırada benim sancilarim başladı nst de ilaç verdiler dursun diye bide ciğer geliştirici iğne yapıldı 34 haftalik olduk ama ultrasona göre 33 du 1 hafta daha bekledik tam 35 haftalikken doğumu baslatacaklardi gittim hastaneye yatisim yapıldı ama çok korkuyordum balon takıldı 12 saat beklemek gerektiği söylendi bu açılmamı saglicakti ama olmadı düşmedi sadece 3 santim açılmam vardı suni sancı takıldı ilk başlarda hiç bir şey yoktu ilk saatler iyiydi ama belli bi saatten sonra çok kötü oldum açılmam hala ilerlemiyordu 12 saat olmuştu ben suni sancı alalı ve hala açılmam 4 santim di doktorum gelip bana ilk doğumun olduğunu ve zor olacağını anlattı ama ben bu sırada artık bağırıyordum yeter artık diye tekrar geldiler açılmama baktılar hala aynı ama çatının çok güzel olduğunu doğumun çok güzel olucagini dediler artık umidim kesildi Sezeryan olucaktim son kez geldiler bebeğin suyunu patlattilar ve 5 dakika içinde oldu ne olduysa bi an da kakam gelir gibi oldu doktorum geldi ve bebeğin geldiğini söyledi hemen doğumhaneye aldılar yanimdaki hemşire elimi tuttu ikinmami söyledi ve tek ikinmada kızım kucagimdaydi 😍😍😍 o kadar güzel bir duygu ki o kadar çektiğim sancı bi an da unutuluverdi biraz uzun oldu ama bu deneyimi paylaşmak istedim Rabbim herkese benim gibi kolay doğum nasip etsin