Burcak1205- Sat a göre 25+3 üm bugun ultrason da ortalama haftası 24+6, kilosu 720 buna göre de 24+3 cıktı , 2 hafta sonra kontrole cagırdı gerileme artacakmı ne durumda diye . geriden gelipde doğduğunda veya ilerleyen haftalarda kilosunu yakalayan varmı
Kaderimm Burcak1205- benimde ilk gebeligimde öyleydi cnm ama sonrasında bı sıkıntı olmadı şükür minyon tipli bı yapıya sahibim bebeğimde benim gibi küçük oldu 2500 doğdu şimdi 5yasinda yaşıtlarına göre biraz kiloda geri ama doktor herangi bir sakınca görmedi aileye bakaraktan normal dedi. Sen yinede doktoruna detaylı bi şekilde Danış cnm herkes aynı olmaya bilir
Demetaba Burcak1205- neden bilmiyorum ama benim bebeğimde boyle doktor bana herhangi bisey soylemedi son zamanlarda zaten kilo aliyorlar cok hizli bir sekilde
ssnnmmm Burcak1205- canım benim 25+1de 714grdı yavruşum ve tam haftasıyla uyumlu dedi doktor internettende bakmıştım o aralıklarda olmalıymış
Burcak1205- Kaderimm bende minyon tipliyim doktor suyu iyi göbek kordonunda direnc yok sıkıntı yok dedi ama sanki ona iyi bakamıyorum gibi geliyor . İlk gebeliğim tecrübesizlikten diye kendimi sucluyorum
Kaderimm Burcak1205- sakın cnm böyle düşünme sakın kizimda sadece mısır patlağı yedim yemek hak getire rabbim korur meleklerimizi sen canını sıkma 🥰
Burcak1205- ssnnmmm bilemedim ama biraz subjektif bi görüntülüme yöntemi ultrason kişiden kişiye de değişiyor dediğiniz gibidir umarm