Hamileyim-mutluyum Kızlar dün aşı oldum 21.haftadayız aşıdan sınra bebeği net hissedemedim 1-2 defa pıt pıt etti sadece bu normal mi akşam uyuyamadım sırf hareketlerini hissetmek için
Baharhnm Hamileyim-mutluyum Bende aşıyı olduğum zaman bir iki gün fazla hissedemedim ama sen yine de doktoruna danış istersen
mercimeginanne Hamileyim-mutluyum aşıdan sonra normalmiş cnm bnm ikisindede öyle oldu doktorum sıkıntı yok dddi zaten sonra hareketlendi
imren91 Hamileyim-mutluyum Bende öyle bir sorun olmamıştı baya da hareketliydi. Ona yorma canım. Hareketleri düzensiz oluyor bu haftalarda . Ondan olabilir.
Mucizem_pasam Hamileyim-mutluyum bende de aynı oluyor aşıdan sonra sadece sabahları biraz hissediyorum o kadar başka hissedemiyorum inşallah normaldir bi sıkıntı olmaz bebişleri sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hamileyim-mutluyum Baharhnm aşıdan birgün önce hissediyordum çünkü ebe bile sorda en son ne zaman hissettin diye
Hamileyim-mutluyum Bireylulmasali yaa insan endişeleniyor işte bir de ilk gebelik olunca herşeyi araştırıp kafaya takıyoruz
Bireylulmasali Hamileyim-mutluyum ben düzensiz olabileceğini biliyordum zaten çünkü henüz bebiş çok küçük korkma canım sonra sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemiştim istersen sen de öyle yapabilirsin
Hamileyim-mutluyum imren91 inşallah öyledir takmamaya çalışıyorum canım normal diyende oldu bekliyeyim biraz
Gizmolata Hamileyim-mutluyum bende dün aşı vuruldum normalden çok daha az hareket ediyor dünden beri ama normalmiş.
Bireylulmasali Kahvelim_ neden düşünmüyorsun?Ben de düşünmüyordum ama doktorum evde parmağın kesilir bir şey batar topraktan bile bulaşır Allah korusun tetanoz dedi bu yüzden yaptırdım
Serrax Ben de bugün 2.dozu vuruldum. Çok azaldı hareketleri. Şu an sol sağ dönüp duruyorum hissetmek için iyice gerildim😬