Esra_80_ Bebeğin kilo veya gram kaç haftalıktan öğreniliyor yani hatta kilo kaç haftalıktan sonra öğreniliyor ben dün gittim ama doktor bana hiç bişey demedi bende sormayı unuttum🤷♀️Bu arada 14 haftalığım
Eylul58 Esra_80_ Galiba bize ilk 16 haftadan sonra söylemiştim gramını ilk başlardan beri cm söylemişti
Esra_80_ Eylul58 bende acaba dedim neden söylemiyor 16 haftalık olduğumda yine gidicem bakalım söyleyecekler mi🙂
Zeynep0606 14 hafyada soyluyor doktor ama bilemedim degisebilir doktordan doktora benim 14 haftada 160 gm di
Ayssmom Esra_80_ ultrason detaylarının olduğu bi kağıt olması lazım ya da ultrason fotosunun üstündede yazabilir
Deletedmom15 Esra_80_ önemli olan bu zatn canım haftan düşük daha bi kaç haftadan söylemeye başlar endişelenme
Ssssss Esra_80_ ben yeni kontrole gittim. 15+2ydim ilk defa kilosunu söyledi. Öncekilerde boy söylüyordu. Şu an bile çok az zaten 14 haftalıkken hesaplanamiyor olabilir.
Ssssss Esra_80_ bir de bazı ölçümler yapıyor ve ona göre tahmini bir gram veriyor aslında. Benimki 130 gram örneğin. Daha küçüğü hesaplayıp tahmini de zor olur. Öğrenirsin inşallah yakında merak etme 😊