Sevda64 4 5 saat önce makat geliş bebek diye post açmıştım Şuan suyum geldi hastanedeyim mecburi sezeryan diyorlar allah rıza için görürseniz bir aytel kürsi okuyun şimdiden allah razı olsun duanızı eksik etmeyin
Sevda64 sagsbry bende o kadar şaşkınımki işin kötüsü korkudan ölücem kan sulandırıcı igne kullandım üç dört saat sonra epiduralli sezeryana giricem normalde en az bir iki gün bekletiliyormuş benim suyum bitmek üzere mecbur alıcak sezeryana çok korkuyorum dua edin ne olur birşey olmasın
Emine2608 Sevda64 Allah yardımcın olsun canım korkma bende de aynısı oldu aldılar beni de 29 aralıkta sezeryana bebeğim Kuvezde şimdi Allah senin de yardımcn olsun benim de 30 haftalık sezeryana aldılar beni suyum geldi diye sancı falan da yoktu
Sevda64 Emine2608 allahın izni ile bebege birşey olmaz inşallah ama benim korkum kan sula dırıcı igne kullandım ve aniden sezeryana giricem o korkutuyor beni.
demir_dilek Sevda64 benimde 35 haftada suyum geldi, apar topar sezeryan oldum.6 gündür bebeğim yenidoğan yoğun bakımında, bugün taburcu olucaz inşallah. Hiç endişe etme, umarım herşey yolunda gider