Uygareda Sezeryan ile doğuma gıderken motel olsun kendımı. İyi hıssedım dıye makyaj yapmak istıyorum tırnaklarım ojeli olursa bır problem olur mu
senakhrmn Uygareda Oje haricinde sıkıntı çıkarmazlar . Ama ojeye izin vermeyebilirler,ameliyat sırasında tırnaklardan okjijenlenme durumuna baktıkları için. ( Rengi mora dönmüşmü vs. diye )
Gizmolata Uygareda makyajına karışamazlar ama bebeği suratınıza dayıycaklar doğar doğmaz kimyasal bişeylere temas edicek, ojeye izin vermiyorlar tırnaklarınız kontrol ediliyor çünkü🥰
Didemyurdakul Uygareda kızımın dogumunda oje silinmişti hastanede çıkarttılar, sezaryan olmuştum. Makyaja izin verdiler ama ben doğuma gitmeden daha ağlamaya başladığım için aktı gitti daha da kotu oldu suratım:)) bu sefer akmayan bir rimel kullanıcam sadece :)
Ozge3747 Uygareda ojede sıkıntı okuyor diye bilşyorum parmağınıza bir şey takıyorlar ya o tam algılayamıyormuş sanırım oje olunca ama makyajda sıkıntı çıkmıyor
Mervetekmn Uygareda ben pazartesi 38+3oldum epidural sezeryan belden uyuşma gözüme kalem rimel cektım akmayan bide mac ürünü ama kum torbası koyduklarından agrı benımcok acıttı o makyajım bışe akmış ağlamaktan açıdan düşün pyuzden yapma bence ama sen bılirsin Gine’de herkesın acı Eşiği farklı sonuçta ben dayanamadım o acısına çünkü
Ipek0z Uygareda oje hiç problem değil bebek için ama hastane izin verir mi bilmem ama makyajını sezaryen bitip odaya çıktıktan sonra yap bence. Arkadaşım doğurduğunda doğuma girmeden yapmıştı duygusal anlar olduğu için ağlaya ağlaya makyajı akmıştı berbat olmuştu suratı😅😅 doğumdan çıkarsın odana gelir biraz toparlanır fotoğraf çekeceğiniz zaman yaparsın makyajını bence ben öyle yapıcam💁🏻♀️
Melike48 Uygareda canım benim ilki genel anestezi olmuştu ve ojelerimi sildirmişlerdi amelyat sırasında sanırım morardımı falan diye bakıyorlar gözümede merhem gibi yağlı bişeyler sürmüşler açarken zorlanmıştım o yüzden makyajsızdım ama tabi ben genel olmuştum diğerlerini bilmiyorumbu kezde genel olacağım