Eylullllllllll21- Ürün alan oldu mu bu sayfadan ben 207 tllik ürün aldim baya ucuz guzel seyler var ama snra googleden yorumlara bakinca dolanidrici sayfa dediler banka kartimla aldim insallah kartim kopyalanmaz 😞😞
Ayssmom Eylullllllllll21- banada bikere öyle oldu ürün gelmedi 150 TL boşa gitmişti 😄 kopyalamıyorlar sadece aldığın ürünler gelmiyor
Asya12 Eylullllllllll21- gayette güzel bi sayfa icin rahat olsun devamlı alışveriş yapıyorum tek sıkıntısı renk farklılığı geliyor üründe istediğin renk dışında geliyor
Baharhnm Eylullllllllll21- Aldığın ürün geç olsa da gelir ancak ürünleri aşırı katilesiz berbat paran boşa gitmiş
Haticeyuce31 Eylullllllllll21- ben aldim ordan 2 kere uygun diye geldi bi sorunda yaşamadım kuzum sadece kiyafetlerin kalitesi pek guzel degil yani fiyatından belliydi zaten uygunlugundan hani ben sonradan donus yaptığımda cevb verende oldu mail den sadece malin kalitesi kötüydü ondan sonra daha alisverjs yapmadım ordan su an nasil bilmiyorum
Eylullllllllll21- Ayssmom ay parayi gectim karttan korktum gondermediler mi ürünü 🙄 haram zikkm olsun takipcisi de baya fazlaydi
Ayssmom Eylullllllllll21- haram zıkkım olsun tabi göndermediler spoiemi ne saçma sapan bi site varya ordan satış yapıyorlar ordan almıştım
Eylullllllllll21- Ayssmom yaa normalde instragdan almam birsey ama dalgınlığıma geldi , keske önce arastirsaydim sayfayı .wp yazdim hic bir cevapta yok,
Eylullllllllll21- Ayssmom wp den iki çizgi cikiyor bakmiyolar dolandiricimisinz die yazdim da cevap veren yok elbise yerine salatalik gelmez umarım 😄😂
Eylullllllllll21- Asya12 gercekten mi kac günde geliyo mesela kargonuz ya gelsin de farkli gelsin , yada kart kopyalanmasndan korktum ürünü de gectm
Ssmmra Eylullllllllll21- Valla canım ben ordan hiç alışveriş yapmadm ama arkadaşım yapmıştı gelmişti ürünleri
Eylullllllllll21- Baharhnm kaliteli güzel görünüyordu aslinda yorumlara bakinca dolandirici falan yazmislardi korktum kartimi kopyalarlar diye rahatladm simdi urun geliyorsa sıkıntı yok ozmn😊
Eylullllllllll21- Haticeyuce31 evet ya baya ucuz cok sasrdim aldktan snra bi is vardr düşündüm icim rahat etti tesekkur ederm😊😊
Baharhnm Eylullllllllll21- Ürün baya geç geliyor ve aşırı derecede kalitesiz geliyor ama sonuç olarak geliyor rahat ol😂
tgul Eylullllllllll21- Bende bir kere alışveriş yaptım aldıklarım geldi ama kalitelerini hiç beğenmedim. O yüzden bir daha da alışveriş yapmadım.
Eylullllllllll21- Baharhnm aa cok mu kalitesiz herkes oyle yazmis , kartla aldiniz sizde demi bi sorun cikmadi
Baharhnm Eylullllllllll21- Yok ben kapıda ödeme yaptım. Ben bir etek almıştım. Kız kardeşim de bir kez eşofman takımı bir kez altlı üstlü takım aldı. Eşofman takımı aşırı çekti küçücük oldu. Öbür takım da çekti ve rengi soldu. Etek de pileliydi bir yıkamada pile falan kalmadı üstünde😂