SeldaSngl mutluaile11 yorumları okuduysanız eğer , anlamından dolayı yanına başka bir isim arayışında olduğumu belirtmişim zaten. Hava ya da moda olayı değil yıllardan beri olan bir istek.
Papatyacan Duygusuz deyiş çok güzel bir isim.asaftan Eymen den gına geldi.esiniz vizyonlu biri bence.cok.begendim
masalsmomm SeldaSngl biz inşallah Buğra koyucaz kızımda kardeşi için efe istiyor belki buğra efe olabilir 🥰
Ecektn SeldaSngl ilk oglumun adı ateş 💙herkes ikinci bir isim koyun ateş gibi olur adının anlamını gercekten tasıyorlar bzde esimle ilkbastan beri ateş olmasını istiyorduk ☺️ Suan maşallah ateş gibi tek de cok guzel bir İsim ateş😍suan ikinciye hamileyim 21 haftadayız hala isim bulamadık🙈
SeldaSngl Ecektn açıkçası ben sıcak bakmıyordum ama eşim çok istiyor taaaa sevgili olduğumuz zamandan beri o yüzden onu kırmıycam 🤗
Mammimammi SeldaSngl Ateş’in yanına isim bulmak zor gerçekten. Oğlumun ismi Ateş. Doğmadan önce yiğit ateş olarak düşünmüştük. Sonradan soyismimiz de uzun oldugu için yiğiti eledik sadece Ateş koyduk.
2melek_annesii SeldaSngl Bi arkadasımın bebegi Kaan ates ama ates diyince aklıma hep seytan cehennem vs seyler geliyor istemsizce 🤦♀️
SeldaSngl 2melek_annesii anlamı kötü evet ama eşim çok istiyor o yüzden 2. Bir isim bulmak istiyordum zaten 🤷🏼♀️🙁
nagehan_ Çocuk isminin anlamından etkilenir derler ateş ismini dengeleyecek bir isim bulmak lazım sakinlik ve dinginlik verecek bir isim💕
SeldaSngl nagehan_ valla Arın geldi aklıma şuan ☺️ Arın Ateş , inşallah sabaha fikrim değişmez 🤗🤗 zaten ikinci ismi bulsam onunla hitab edecem herkes de öyle alışacak Ateş kimlikte olacak sadece ☺️