Bebuke Hamileliğin 6. Haftasındaymışım ultrasona göre kalp atışı var ama olması gerekenden yavaş dedi. Ayrıca lekelenme var. Bnim merak ettiğim kalp atışı böyle olup kalbi durmadan devam eden varmı ?
Saadet27 Bebuke benimde hafif lekelenmem var pazartesi kalp atışlarını görcem rabbim sağlıkla kuacagımıza almayı nasip etsin
Kubraygt Bebuke ne anladı hemen yaa daha yeni başlamıştır atmaya insanları böyle strese sokuyolar sinir oluyorum
Bebuke Saadet27 sadece lekelenmeyi kafaya takmayın benim öyle olsa pek takmazdım çünkü oğlumdada öyle olmuştu. Şimdi 3 yaşını geçti karnımdaki gibi hala yaramaz
Bebuke Kubraygt yok ben stresli değilim ne gelirse Allahtan 3 doktorda aynı şeyi söyledi o yüzden bir sorayım dedim çok sağolun teselliniz için
Saadet27 Bebuke seninde düzelir ya bence fazla stres yapma ne oluyorsa bizim stres yapmamızdan oluyor cnm
Kubraygt Bebuke bizde bugün gördük kalp atışını ama dinletmedi doktorumuz daha erken dedi çok yeni olduğu için o şekildedir bence inş sağsalim kucağınıza alırsınız
fatos2404 Canım ben 8 hafta olana kadar tam anlamıyla duymadım ama şimdi gayet iyi yani bazı bebeklerin geç oluşabiliyo endişelenme 😊
Bebuke Smyragl kusura bakmayın yeni gördüm msjınızı. Malesef ben o hafta bebeğimi kaybettim. Kürtaj oldum. 3. Ayımda tekrar hamile kaldım önümüzde ki ay doğum yapıcam inşallah. Siz iyisinizdir umarım