Mevaninannesi21 Kızlar 34 haftaya girdik bugün 2-3 gündür rahimde baskı hissediyorum çok fazla. Sürekli idrara çıkma isteği ve yürürken otururken batma ve ağrı oluyor. Acaba normal mi bu tür şeyler
Ayca00 Mevaninannesi21 sizin haftanız yine ileriymiş ben 22+6 ikizlerime hamileyim daha şimdiden 20 dakika yürüyüş yapsam hemen o baskıyı hissetmeye başlıyorum doktoruma sorucam gittiğimde uzanınca biraz hafifliyor benimki sizde deneyebilirsiniz ☺️
ikizminikler Mevaninannesi21 magnezyum vermediyse magnezyum verir biraz hafifler merak etme normal bişey
DaisyMom Mevaninannesi21 bende 32+4 haftaligim.Yattigimda degil ama.Ayakta bi 10 dk kalsam otursam.Genelde bagdas kurup oturuyorum bendede oluyor.Bazen oturdugumda baski ve hareketinde idrar kacircakmis gibide oluyorum.Doktoruma bu bolgemde agri oluyor diyince agrilarin olmasi normal demisti.
Papatya0605 Mevaninannesi21 bende 34+1im aynılarını yaşıyorum o batmalar özellikle beni bazen ağlatıyor bile
Mevaninannesi21 DaisyMom evet canım 33 te gittiğimde dönmüş dedi doktor bende ondan oluyor heralde bu ağrılar diyorum ama bilemedim 😊