ggzemmj Kizlar selam 4 ay önce dogum yaptım lohusa kanamam bittikten sonra bir kez adet oldum ve daha olmadim 15 günü gecti adet gecikmem hamile olma ihtimalim varmi yoksa süt koruyor dedikleri bu mu🤦🏻♀️🥺
cgla29ony ggzemmj doğumdan sonra kimi kadınlarda adet düzensizliği oluyor diye biliyorum genede yaniltici konusmayayim bence eşine yarın bir test aldır yap canım için rahat etsin Allah bebişine uzun ömürler versin 😇
Anneolmak38 ggzemmj Korunmuyorsanız ihtimaliniz var arkadasm dogum yaptı bebegi daha 5 aylıktı yanlslıkla korunamamıslar hemen hamile kaldı
ggzemmj Anneolmak38 yani bizde geri cekilme yoluyla korunuyoruz aslinda ama pek guvenli olmadıgından korkuyorum hamile miyim diye😔
Emineerd ggzemmj geri çekilme de korunma yöntemi değildir ki 🙄 süt korur anlayışı da şehir efsanesi 🙄 böyle bi durumda hamile kalma ihtimali olur hayırlsı tabii
Babybump Annem erkek kardeşime aynı şekilde hamile kaldı süt koruyor diye bir şey yok öyle şeylere inanmayın lütfen siz bizzat korunmazsanız sizi kimse korumaz :D
Ecemp1610 ggzemmj benim kuzenim doğum yapalı 1 buçuk yıl oldu neredeyse ilk kanamadan sonra adet olamadı 7 ay sonrasında düzensiz düzensiz geldi iki aydır normalleşti ama tabi hamile de olabilirsin içini daraltma bi test al bak her şey gönlünce olur umarım 🌸
ggzemmj Ecemp1610 amin canim insallah ama ben lohusa knamasindan sonra bir kez adet oldum bebegim küçük disari da çıkamıyorum esim de alamiyor
150_gelartik ggzemmj canım emzirmenin koruyuculuk kriterleri var. Bunlar doğumdan sonra bir damla dahi kan gelmemesi bebeğin anne sütü dışında ek gida almayıp günde en az 8 12 kez emzirilmesi . Sen bi kez adet görmüşsen emzirmesin koruyuculuğu kalmamıştır. Sadece yumurtlama döngünü etkilemiştir.
2melek_annesii ggzemmj süt korumaz adet olduysanız devami gelmeli hala olmadıysanız da dogumdan sonra düzensizlik yasanabiliyor siz yinede test yapın daha saglıklı olur
prensesim35 ggzemmj süt korumuyor adeti geciktirebiliyor oğlumda bazen 1 ay gecikiyordu bazen 2 hafta bazende tam gününde ader oluyordum ama yine de belli olmaz için rahatlasın test yap
ggzemmj prensesim35 bazilari süt korur adet olmazsin bazıları da hamile olabilirsin diyince ikilemde kaldm🤷🏻♀️