Minnakim Kızlar uyku seti ile birlikte sepet beşik alabilecegimiz guvenilir site yada mağaza onerirmisiniz alipta memnun kalan anneler 🙂
deletedmom351 Minnakim N11 den aldım her şeyi içinde cibinlik vs 400 TL sepet beşik çokta memnun kaldık
Ozgesah355 Minnakim uyku seti cibinliği yatağı hepsi dahil 100 tl ye letgodan aldım bayan hiç kullanmamış zaten bebişi 6 aylık hiç yatmamış satıyordu daha sıfır yani 😍😍 belki sizde denk getirirsiniz bu şekilde
Gzmgzm www.bebekonfor.com daha almadım ama çok alan var canım ınstagramın varsa eger ordan da bakabilirsin herkes almış yorumda yapmış 😊
Minnakim Gzmgzm Instagram kullanmıyorum ama buraya kampanya linkini gonderebilirmisin bı bakayım 🙂 sayfaya baktım göremedim kampanya 320 tl
deletedmom351 Minnakim Yaptırmana gerek yok eşinle birlikte yapabilirsin gayet kolay kurulumu sana video da atıyorlar ona göre kuruyorsun
Dimplesgirll Bebekonfordan aldık 1 günde elimize ulaştı haftasını olmasına rağmen instagram sayfasından sipariş ettik eşim yarım saatte kurdu çokta güzel
Gizemgizem Minnakim aybi baby nin sepet besik +uyku setini aldim cok guzel :* internetten sipariş ettm