Helly_3212 Merhabalar. Ben çok beyaz tenli bi insanım. Ama hamilelikte gögüslerim karardı. Yani vücudumdan çok çok bağımsız bir ten oldu. Vücudum beyaz göğüslerim esmer ? Var mı aynı sorunu yaşayanınız .
esraizmirli Helly_3212 ben hemde ilk haftalarda bir başladı kararmaya şuan kapkara 👀 ama doğumdan sonra düzeliyor diyolar inşallah doğrudur😂
Aytenkrsln Helly_3212 normaldir canım bütün hamilelerde kararma oluyor diye biliyorum bende de var bikini bölgem koltuk altım kapkara ama Doğumdan sonra düzeliyor bebek göğüslerini emdiği sürece çabuk geçer
Helly_3212 esraizmirli benim de öyle oldu ilk haftalardan itibaren zaten hassasiyet gösterdi. Sonra kararmalar oldu.Dediğin gibi İnşallah geçer ya doğumdan sonra ☺️
ZeyHus33 esraizmirli evet düzeliyor benm 2 inci cocugum ilkinde karardı smdide 39 haftayı kararık ama emzirdikce rengi acılıyor
esraizmirli Helly_3212 aynada bakıyorum bazen çok rahatsız edici bir durum ama evlatlar için katlanıyoruz mecbur☺️
Aslhn_gms094 Ayeee evet boydan bakipta oralar kara olunca insan ürküyo ama geciyo yani sıkıntı yapcak hic bisey yok 😁
esraizmirli Ayeee bebek büyüdükçe dahada kararıyor valla😀 birde çok büyüdü ve damarlarım çok belirginleşti taşıyamıyorum 🤪😂😂
T-aksoy Evet bende bunu düşünüyordum gerçekten geçiyor mu diye ama internette baktım geçmiyor diye yazıyor yani göğüs uçları daha koyu kalıyormuş ! 🤷🏻♀️
Aytenkrsln T-aksoy yanlış okumuşsun canım geçiyor içiniz rahat olsun kendimden ablamdan kız kardeşimden vs biliyorum bu benim 2. Hamileliğim geçiyor yani
Helly_3212 T-aksoy uç kısmı da çok koyulaştı o tamam kabul kararıyormuş ama benim göğsüm de ten olarak karardı onu anlayamadım gitti. 🤷🏻♀️
Helly_3212 Aytenkrsln ya evet bakın benim çok hafiften koltuk altımda karardı onu yazmayı unutmuştum. İyi oldu söylediniz ☺️🤦🏽♀️