1 hafta oldu dogum yapalı cok skur ki kızımızı kucagmiza aldik ve her dk şükrediyoruz buna. Bu postu benim gibi korkan annler icin açtım. Dogumdan cok korkuyrdm her ikisinden de sezaryn olsn normal olsn , gogus ucum sifirdi nasil emzrcgm diye korkuyrdm , nasil kucagima alcam tutcm minick nasil bakicam bla bla bla hepsinn o kadar cok endisesi vardi ki bende son ay hele 🤦🏻♀️😊😊 kisa ve oz yazmaya calsyrm hanimlar hepsi gercektn geciyor sizlere tavsiyem kendnzi her zaman en iyisi olckms diye sartlandrn ki ben oyle yaptm evde sanclnmya basladktan su ana kdr her zamn buda gecicek buda bitti hepsi gecicek diye kendmi telkin ettim ve hepsi dedigm gibi geciyor nasil dogrcgm derken 1 hafta oldu kizim dogali ve hala sasknz evin icinde olduguna inanlmz guzel bir mutlulk dunyann en guzel sorumlulugu ufak seyleri dert etmeyin hersey gelip geciyor olumsz seylere kisilere olaylara her zaman gozunuzu kapatin sunuda yap bnuda yap diyen insanlara tamm diyip gecin siz zaten yine kendi bildgnzi yapacksnz kalbnzi her zaman ferah tutun ve en onemlisi birakin hersey dagink kalsn cocgnz size alisana kdr benm su an en mutlu oldgm sey kizima şarkı soyleyerk kucagima aldgmda sakinlesip bana iyice sokulmasi offf tarif edilemez bir sevgi yazarken bile gozlerim doluyor. Herseyin gececgni hicbir acinn kalici olmadgni unutmayin cok tekrrldm polliyannaclk degil bu evet bende sanclndm su an goguslerim kaniyor emzirrken bebegim sabaha kdr uyumuyor ama hepsi gecicek ve ben bnlardn zevk almaya bakiyrm anneligi annelik yapan bu zorluklardr zaten lütfen bebeklernzle konusun dokunn sevin hissedin akisina birakin kucagma almiyim alismasn demeyin bol bol kucagnza alin oksayin koklayin sevin ve sadece ona odaklann geri kalan hersey bir sekilde hallediliyor zaten. Hepiniz umarm cocklarnzi bir an once saglikla kucagnza alirsnz , hamile kalmk isteyenler bebekelrine kavuşur ❤ rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsn sevgiyle kalin 🌹