Busra_74 Selver_1994 her ay yazıyor bana doktorum bir zararının olmadığını güvenle kullanabileceğimi söyledi ikinci şişeyi bitirdim 😊
Mommmyyy Selver_1994 ben sürekli içiyordum yemek sonrası dr zararı yok demişti şişe şişe alıyorum evde
busbusbus10 Selver_1994 ayyy benim 5. Bu durmadan içiyorum oda olmasa ben naparım zararı yok dedi doktor 10 tane bitiren bile var dedi inşallah yoktur
Ruvus Selver_1994 Gavisconu bilmiyorum ama rennie çiğneme tableti kullanıyorum hemen kesiyo eğer evinizde yoksa dolaptan çıkardığınız gibi soguk yarim çay bardağı süt içmenizi oneririm☺
Selver_1994 Ruvus soğuk sütü bende içiyorum aynı yarım çay bardağı eşim bu sayede süt içiyosun diyip gülüyo
ebru345 Bende kullanıyorum gaviscon. Özellikle uyumadan önce içiyorum. Gerçekten de mide yanması çekilmiyor.
29temmuz Selver_1994 olmaz canım 7 aylık hamileyim hamileliğimin ilk gününden beri kullanıyorum şişe şişe bitirdim sayamıyorum bile artık mide yanması çok zor bende ne yesem dokanıyor ve çok şiddetli yanma oluyor beni biraz da olsa rahatlan tek şey gaviscon 😍❤️😀
yenianne140920 Selver_1994 Kesinlikle benim hamilelikte en yakın arkadaşım oldu 2. Şişe bitecek bir zararı yok doktorum yazdı
ayseguler01 Selver_1994 Doktor günde 4 defa demişti bana yetiyor yemeklerden sonra bir de gece yatarken içiyorum hayat kurtarıyor 👌😅
Selver_1994 Çikolata yediğim zaman çok fena midem yanıyo🤦♀️🤷♀️Hemen gaviscon içiyorum çikolatadan vazgeçemiyorum 🤣
BerrusMom Birşey olmaz canım içebilirsin bende içiyorum şişeyi kafama dikiyorum 😂 daha bugün 3 şişe yazdı doktorum 😂 midem çok yanıyor yoksa