La_Liberte 17ekiiimmmm Sarslandas mervetanhan Melikesvm Zeyneppp66 Esraoden Gizmolata Msydn6 Merhabalar http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama şu siteye gebe kaldığınız tarihi girip bir dener misiniz 😊 ama son adet tarihi değil özellikle bu çok önemli gebe kaldığınız birliktelik tarihi
La_Liberte Gizmolata genelde adetten 12-16 gün sonrası oluyor Mesela benim 20 Kasım’dan sonra adetim Ama gebelik tarihim aralık tabii kişiden kişiye değişir ama kadınların çoğunda bu şekilde
La_Liberte Melikesvm Gebelik tarihinizden eminseniz demekki doğru hesaplamışsınız ama yanlış çıkmış.Allah bağışlasın inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın
La_Liberte Melikesvm benimki çok küçük daha 6 haftalık daha göremedik bile bilmiyorum ☺️ Sadece merak sardım bu takvime
La_Liberte Melikesvm 17ekiiimmmm döllenme tarihini biliyorsanız doğru hesaplamışsınız demek. Sorun takvimde ☺️ Bazen yanlış hesaplıyorlar mesela adet oldukları tarihleri yazıyorlar halbuki gebeliğin oluştuğu tarih döllenme tarihi 😊 tabiii bunlar işin eğlencesi hiçbir bilimsel yanı yok
La_Liberte mervetanhan Ya ne tatlısınız çok teşekkür ederim 😍Allah bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Zeyneppp66 La_Liberte baktım canım son adet tarihim 6 temmuz kaldığımda temmuz ayı erkek diyor ama ultrasonda bacak arasından açmıyor doktorlar kız dedi….
Hemsiremom Asel_naz bilmiyorum ama bana tüm Çin takvimi hesaplamaları erkek diyo bu kız.cinsiyet konusunu daha netleştirmedik bi netleşse ben de merak ediyorum