Vildan_B Bugün detaylı ultrasona girdim minik bir prensesimiz olacağı artık teyit edildi 😍 22+5 haftalığız, 476 gram boyumuz da 28 cm 38 yaşında olmama rağmen hamileliğimde her hangi bir problem yok veya ölçümlerde bir sıkıntı görmedi. Sadece bir hafta geriden geldiğini söyledi 😔 Ben şimdi napmalıyım? Beslenmeme ve vitaminlere mi daha çok dikkat etmem gerekiyor ne önerirsiniz?
Damlahtp Vildan_B ben çok emin değilim ama genel olarak iki haftaya kadar ileri yada geri olması normal diyolar ki maşallah bebeğinizin kilosu filan çok iyi stres yapmayın toparlar 💙🧿
Mommmyyy Damlahtp Vildan_B stres yapmayın sakın benim de ilerideydi erken doğum riski var dedi o haftayı stresle can sıkıntısıyla geçirdim diğer hafta gittiğimde 40 gr almıştı sadece stres çok etkiliyor bence , vitaminleri düzenli kullanın beslenmenize dikkat edin yeterli
SeldaSngl Vildan_B 2 hafta ve fazlası sıkıntı oluyor üzülmeyin. Bol bol ceviz , muz , kaşar peyniri , tahin pekmez tüketin 🌸
Caniimkizim Vildan_B ultrasondan ultrasona değişiyor farklı doktor da görsün bence. Hangi ultrason markası fotoğraf varsa bakabilir miyim voluson diye marka eksik ölçüyor
Aycan_akay54 Benim de kızımın kilosu bir haftadan geri geliyordu doktor gelişimi bir hafta geri dedi ama zamanla düzeldi düzelir sıkma canını
Vildan_B Mommmyyy şayet strese dayalıysa yandık biz o zaman 😕 vitaminleri biraz aksatıyordum onları bi düzenlicez artık inşAllah işe yarar, birde 1 yıllık tüp mideliyim ben beslenmeye özellikle dikkat ediyorum ama biraz daha yemeye gayret ederim.
Aycan_akay54 Vildan_B hiç birşey yapmadım doktor dedi folik asit vermişti hap onu kullan dedi ama hap yutamadıgım için onu de içmedim
Vildan_B SeldaSngl bunları düzenli olmasada tüketmeye çalışıyorum ama artık düzenli olarak tüketilen. Teşekkür ederim 🙏
Mommmyyy Vildan_B her gün çiğ badem, ceviz , peynir, süt, yoğurt, yumurta ,kaju Ve bolca meyve tüketin bence çünkü diğer hafta özen gösterip stres yapmadım 180 gr almıştı
Mommmyyy Vildan_B ben de süt ve yoğurdu 25. Haftaya kadar tüketmedim bulantıdan dolayı ama şimdilerde tüketiyorum ki hamilelikten önce çok severdim
Vildan_B Momytobe ben onlardan kaçınıyorum çünkü 1 yıllık tüp mideliyim yiyeceğim kapasitem belli hep kolay hazmedebileceğim ama besin değeri yüksek yiyecekler tüketmeye çalışıyorum. Ekmek, pilav, makarna gibi yiyecekleri yok denecek kadar az tüketiyorum. 🤷♀️
Vildan_B Mommmyyy benim bulantım hiç olmadı ne güzel yiyebiliyorsunuz siz ben meyveli süt çok az miktarda içebilirim ancak, yoğurt yiyemem fazla ama ayran içerim 😋
Ferahfezaaa Vildan_B günde iki bardak yağlı süt , 4 kilo doğurmuş biriyim ve haftalarım hep ilerdeydi, güçlü boylu poslu bi bebeğim oldu çok şükür maşallah