Ozzgeee Merhaba anneler ve anne adayları. 9+4 haftalık hamileyim. Tabak almak için yukarı rafa uzandıktan sonra karnımın sağ tarafına ağrı girdi. Acaba bebeğe bir zarar olmuş olabilir mi? 🥺
Yarenim7 Ozzgeee inşallah Bişey yoktur canım birden ani hareket yaptın ya ondan olabilir ama ağrıların artarsa doktoruna Bi görün iatersen
Kaderimm Ozzgeee tatlım hamile olduğumu bildim bileli çalıştığım için sürekli biyerlere uzanıyorum eğiliyorum ama dikkat etmek gerekir yat dinlen ayaklarını yüksekte tut umarım geçer lekelenmen felan olursa bı doktora gozuk muhakkak🙏
ymc0355 Ozzgeee olmamıştır diye tahmin ediyorum canım ama sen uzan ayaklarını da havaya dik biraz öyle dinlen ben de uzanıyodum iş yaparken ama sürekli vakit buldukça ayaklarımı dikerdim duvara
Ozzgeee Eminos123 rafa uzanmanın tehlikeli olduğunu duymuştum ama bir an boşluğuma geldi. Alt karnın sağ tarafına ağrı girince de çok tedirgin oldum bir sıkıntı olacak diye
Ozzgeee Tdof26 ilk bebeğim olduğu için acemiyim her şeyden tedirgin oluyorum korkuyorum zarar verecekmişim gibi geliyor.