bukabu Kızlar merhaba bugün cok fena sinirlendim ve bağırdım yaklasık 4 saattir bebek hiç hareket etmedi portakal ve 2 kasık nutella yememe rağmen :( bir sorun olabilir mi ?
sagsbry bukabu kuzum burda kimse sana yardımcı olamaz istersen Bi acile git.. 🌼 Normal de olabilir o zamanlar da benim de gün boyunca hareket etmediği oluyordu ama için rahat etsin..
Kaderimm bukabu annedeki sinir sitres fazlasıyla bebeği etkiler cnm ama herkeste aynı şekilde tepki vermez bebeğin dinlenmeye geçmiştir okadar sitrese magruz kalınca . İlk gebeligimden tecrübeme dayanarak söylüyorum kızım çok tembeldi haraket etmezdi ama aşırı sinirde yerinde durmazdi . İyi şeyler düşün sinir sitres bebekte doğduktan sonra duygu bozukluklarına kadar yol açıyor doktorum söylemişti
bukabu Asyakuzusu yok sekerim bir olay oldu sinirlendim bi anda cok bebek hareketlerini hissetmeyince de stres oldm simdi :(
Benefit bukabu 26. Haftamda çok az hissediyordum 2 gün hissetmediğim de olmuştu düzensizlikten stres yapma düşünme öle 🥰 konuş bebeğinle
bukabu Kaderimm ay insallah kuzum cok dikkat ediyorum ama bugün aniden parladım şimdide başını bekliyorum karnımın tık yok … :(
Kaderimm bukabu uzan cnm sende dinlenmeye geç çikolata felan ye soluna yat allhin izniyle bişey olmamıştır olumlu düşün bide bunun için stres yapıyorsun oda etkiler 😍
bukabu Kaderimm doğru şimdi de buna stres oldum pıstı kaldı cocuk :( biraz olumlu düşüneyim saol kuzum❤️
sagsbry bukabu sakin kalmaya çalış kuzum.. Elemneşrah suresini biliyorsan bolca oku.. İçin rahatlar.. Ne yaşadığını bilemiyorum tabi ama bebeğine de etki eder.. Onun sana ihtiyacı var unutma 🌼
Fabulas Anne korkunca, sesini yükseltince ve gerilince bebekler bir köşeye çekilir dururmus kıpırdamazmış cok, bunu duyunca cok üzülmüştüm, sinirlenmemeye çalışalım😔😔💙💕
aysedemirucar Ay ben de bugün akşam çok ofkelendm oturdm ağladım normalde her akşam minik kuşum balık gibiydi bugün bir kaç kez pıt pıt etti başka bişey yok ben de şimdi farkına vardm siz yazınca