Arasarzu Mom092 Aynen canım yine biraz zor gösterdi ama bir kere olsun görmüş olduk şu yanakları ısırıcam zaten bir doğsun kaç aydır görüntü vermemek ne demekmiş soracağım 😂 salı günü belki benimde belli olur her şey kilomuz arttıysa normal doğum yapamayabilirmişim erken gelmemi istedi ilk defa doktorum heyecanlıyım ne yapacak diye 😂
Mom092 Arasarzu popislerini de ısıralım 😬😂 bizimki biraz zayif kaldi 2600 dedi doktorum doguma kadar 3 olursa iyi sipa 😂
Arasarzu Mom092 Benim şeker işte canım başıma dert oldu ne kadar dikkat etsem de dahiliye doktorum şekerin normal dese de kilomuz artıyor tatlı falan yesem 5 kilo olacakmışız yemediğim halde böyle olduk 😂 bende 4 kilo doğmuşum genetikte var birazda bebeğin ters olmasa büyük ihtimalle normal yapabilirdin canım ama 1 haftada 3 kilo olur olmasa da çok önemli değil sağlıklı olsunda fazla kiloda zorluyor işte daha 37.haftam doktorum sancın ve suyun gelirse normal diyor hemde bebeğim kafasından kanala giremiyormuş nasıl olacak bilmiyorum 😂 belki bende gün alırım
Mom092 Arasarzu hahaha Allahim ne inatci bir bebis buuu😂 olsun kuzum az kaldi biraz daha sabir sekerden de tiroit ilacindan da hepsinden kurtulacaz insallahh🤲🏻 Kiz bende 4,5 kilo dogmusum esim 3,5 doğmuş bu biraz minnah olacak 😂
Arasarzu Mom092 Olsun canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil 😊 bende bir an önce şekerden ve tiroitten kurtulmak istiyorum tiroit o kadar zorlamadı ama şeker beni benden aldı artık ne kadar dikkat etsem de sonuç aynı oluyor neyse ki 40 a kadar beklemeyecekmişiz pek bir şey kalmadı diye tahmin ediyorum 😂 haberleşiriz şimdiden hayırlısıyla sağ salim kucağına al canım 😚
Kulcekubra Ferahfezaaa bende 41 haftada doğum yapmıştım özel hastaneye gitmeme rağmen normal denedi Dr hemde bebeğime 4 kilo demişti o zamn normal denedik açılma 3-4 cm de kaldı nst de kalp atısi normal değil deyince acil sezeryana aldı beni bebeğim 4.850 doğdu olduğu kilodan az demişti bana Dr yani
Gokduygu Arasarzu canım kilosundan dolayı kanala giremiyor demişsin doğarken belki sıkıntı yaşıya bilir sezeryanda aklının bi köşesinde bulunsun çok Zor değil inanın anlattıkları kadar
Arasarzu Gokduygu Doğru diyorsun canım bende riske atmak istemiyorum salı günü tekrar bakacak doktorum duruma göre karar vereceğiz kafası 39 haftayla uyumlu olduğu için giremiyormuş kanala
Zeynep_adem58 Arasarzu canim bnim eltimede 37 felandi 3600 demislerdi 41+4te dogum yapti 3100 yanu ultrason kesin kilo soylemiyor
Arasarzu Zeynep_adem58 Evet canım biliyorum gebelik şekerimde olduğu için doktorum riske atmak istemiyor 40 a kadar bekleyemeyiz normal doğum için dedi salı günü tekrar bakacağını söyledi
bbegim B0220 benimkide plates topunda hareket ve cinsel ilişkiyi söylemişti sizinki baya tavsiye vermiş👏🏻Bende deneyeyim çünkü bu posttaki hepimiz aynı durumdayız anladığım kadarıyla ama şu perine masajını tam olarak hala anlayamadım o kadar araştırdım ama hala nereye yapılöası gerektiğini anlayamadım🤦🏼♀️🤦🏼♀️
B0220 bbegim canım perine masajı iki yada üç parmağına zeytinyağı sürüp vajinaya koyup alt kısma yani makata doğru baskı yaparak yarım ay şeklinde masaj yapıp yumuşatmaya çalışacaksın umarım anlatabildim 🙈🙈😄😄
B0220 bbegim yani evet en az bi yarım saat baktın canın acımıyor daha çok yap genişliyor yumuşuyor dikişsiz kesisiz doğum istiyorsan bunu mutlaka yap dedi 💁🏻♀️ Ha bide sakın bebeğe zarar veririm diye düşünme çünkü bebek yukarda ve kese içinde vajinana çok uzak dedi çok rahat ol hiç korkma dedi 😊