Arasarzu Mom092 Dönmedi mi canım hayırlısı olsun benimde salı günü belli olacak 😊 inşallah sağlıkla gelsin bebeğin
Arasarzu Mom092 Öyle canım önemli olan sağ salim kavuşmak bende riskli olacaksa kabul edeceğim bebeğimden önemli değil hiçbir şey 😊
Arasarzu gamzetahsin İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım canım sende haber ver mutlaka perşembe günü 😊 seninde güzel geçer inşallah
Arasarzu Ferahfezaaa Gebelik şekerimde var o yüzden fazla kilo alıyor bebeğim ne kadar dikkat etsem de ☹ olduğum şehirdeki devlet hastaneleri hepsi pandemi ve bakmak istemiyorlar o yüzden gidemiyorum başka doktora da artık güvenemem bekleyeceğim mecbur 😊
gamzetahsin Arasarzu benm doktor sezeryan olsa bile erken almam dedi 40 dogru alirim dedi aslinda belli gibi normal olsa artk ne zaman gelirse sezeryandada haftasina yakin alcak persembe gunu gene ne dicek haberlesiz canim
Mom092 Arasarzu tabi kiii canım bu kadar bekledik Allah korusun riske niye atalım hic ikiletme doktorunu neyi uygun goruyosa onu dinle hayirlisi olsun insallah. Pazartesi benm covid testim var bide sanirim son kontrol🙈
Arasarzu gamzetahsin Benimde gebelik şekerim var canım galiba ondan fazla kilo alımı oluyor sezeryan olacaksa fazla bekletmez galiba 😊 hayırlısı olsun hakkımızda nasibimizde ne varsa o olur 😊
Arasarzu Mom092 Öyle yapacağım canım riske atmak istemiyorum elimden geleni yapacağım olmuyorsa zorlamanın anlamı yok inşallah negatif çıkar 😊 hayırlısıyla kavuşursun bebeğine 😊
gamzetahsin Arasarzu evet o kdr bekletmz seni durumundan dolayi hayirlisi hangisiyse o olsun hakkimizda canim😊
Kbraelif_15 Arasarzu Bende 5 buçuk kilo ve normal doğumla doğmuşum 🙈 evet şimdi hemen sezeryana yönlendiriyolar ve ben bunu anneme anlatamıyorum ben nasıl doğurdum der hep 😀
Arasarzu Kbraelif_15 Bende öyle anlatamıyorum 😂 ben doğurdum diyor sürekli şimdi yapmıyorlar risk almak istemiyor doktorlar
Mom092 Arasarzu ayyy ne mutlu sana bizmki yine ayni poz 😂 artik elinin yuzune yapisik oldugunu dusunmeye basladm😂😂
Arasarzu Umksanbe Bir anda bu kadar kilo almışız bende çok şaşırdım 😊 doktorumda şimdiden böyle olması iyi değil diyor normal doğum için 😊