Duygularca melekkizim_00 ben akşam sekiz gibi yaptırmıştım heyecandan dayanamayıp özel bir klinikte bazı sağlık ocaklarında saat 11e kadar kan alınıyor acili bimiyorum
Happybsrn melekkizim_00 prolaktin için aç olunması iyi diyorlar ama bn hep tok karına verdim tahlil 👍
BuSee_ Ben sağlık ocağına gitmiştim hamilelik için aç olarak gel dedi geri yolladı beni ertesi günü aç olarak verdim canım
BuSee_ melekkizim_00 anladım kuzum o zaman bilmiyorum ben normal kanı acildede tok karna alıyorlar ama sen ne için vereceksin ben anlamadım
momelif melekkizim_00 bebek varmi diye betaya mi baktircaksiniz yoksa hormon testlerimi anlayamadm tam ?
BuSee_ melekkizim_00 anladım kuzum ben geçen ay vermiştim kan acile gitmedim kadın Doğuma gittim ben tok karna aldı bakmak için değerlere
melekkizim_00 afrasil püf çok karıştı kafam yaa sağlık ocağı baya uzak Sabah sıkıntı akşam eşim götürür diye düşünmüştüm
BuSee_ melekkizim_00 yanlış yanıltmak istemem canım her doktor farklı bir teknik uyguluyor valla sabah gideceksen aç git sen her ihtimale karşı
afrasil melekkizim_00 valla bilmiyorum sadece kahvaltıyla kalsan akşama ac olursun ayni durum olur mu acaba bide akşam nerde kan vereceksin ki acilde alıyolar mi hormon kanlarını