Aselinannesiii https://hizliresim.com/GxdSyd sonuçlardan anlayan var mı acaba yardımcı olabilir misiniz
Elifhusna Aselinannesiii bende bugün idrar testi verdim ankara şehir hastanesi yazmis bugün yaptırdınız herhalde benimde idrarda protein kaçağı var dediler
Aselinannesiii Nrgsalp 15 gün önce de vardı antibiyotik kullandım toz şeklinde bir kerelik geçmemiş demek ki doktor hastaneye gelmene gerek yok sağlık ocağına gösterebilirsin sonuçları dedi ama sağlık ocağı ilaç yazar mı ki
Aselinannesiii 058elf çok teşekkür ederim 15 gün önce de vardı antibiyotik vermişti doktor geçmemiş demek ki daha
058elf Aselinannesiii inşallah geçer bol bol su tüket limonlu da içebilirsn, çamaşırlarını yüksek derecede yıka ütüle hatta günde bi kaç kez değiştir, ayaklarını sıcak tut, lavabodan sonra da o bölgenin kuru kalmasına dikkat et atlatırsın umarım 🌸
Nrgsalp Aselinannesiii aile doktoru da yazar .bende çok çektim idrar yolu enfeksiyonundan .çok geçmiş olsun
Aselinannesiii Elifhusna normalde necati hocaya gidiyorum ama bu sefer hasan ulubaş diye biriydi sanırım özlem hanım yokmuştu o bakıyormuştu onun yerine
esrtsc27 Aselinannesiii idrar yoku enfeksiyonu bir de protein kaçağı var sanırım pozitif çıkmış protein
esrtsc27 Elifhusna idrarda protein olmaması lazım protein varsa böbreklerde kaçak var demek yani iyi süzemiyor demek
Elifhusna esrtsc27 ya doktorum dedi 4 gün sonra yine tahlil vereceksin ama mecbur işlerim var şehir dışına çıkmam lazım riskli birşey mi vermezsem ilaç verdi idrar yolu enfeksiyon için ama
esrtsc27 Elifhusna bence verin gebelikte görülebiliyor ama Allah korusun az miktarda değilse sonuçları gebelik zehirlenmesine kadar gidebilir..
My12 Erdem2121 canım ben kendi tahlilimdeki terimleri araştırmıştım ne anlama geldiğini doktorumda enfeksiyon olduğunu söylemişti